Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

И Ви Ен предоставя възможност за самоотчет на абонатите към 30 юни

И Ви Ен предоставя възможност за самоотчет на абонатите към 30 юни

EVN България предоставя на своите клиенти възможност за самоотчет на електромерите към 30 юни 2014 г. при нови цени на електроенергията от 1 юли 2014 г. Самоотчитането се извършва по желание на клиентите и няма задължителен характер – съобщават от дружеството. В случай, че Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) вземе решение за влизане в сила на нови цени на електроенергията от 1 юли 2014 г. всеки битов и малък стопански клиент на EVN България има възможност сам по желание да отчете своя електромер към 30 юни 2014 г. и да предостави данните в удобен за него EVN Офис. Самоотчитането няма задължителен характер, извършва се по желание и е само допълнителна възможност за клиентите. То не отменя осъществяването на регулярен месечен отчет от страна на дружеството.

По публикацията работи: 689


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Отбелязваме Международния ден на младежта

Днес е Международният ден на младежта, отбелязан за първи път на 12 август 2000 година. В България се чества от 2007 година. Чрез различни обществени и художествени прояви денят насочва вниманието към проблемите на младите хора, както и към тяхното..

публикувано на 12.08.24 в 09:43

Висок риск от пожари

Заради жълтия код за опасно високи температури, в цялата страна е обявена и особено висока опасност от пожари. Пожароопасно остава в цяла България, като най-високи са стойностите в Северна България - от Видин до Велико Търново и Русе..

публикувано на 12.08.24 в 08:43

1.5 милиона лева допълнителен трансфер от държавата получава община Гълъбово

Допълнителен трансфер  в размер на милион и половина лева очаква да получи община Гълобово от Държавата, съобщи за Радио Стара Загора заместник- кметът Пламен Бараков.  Основание за допълнителното финансиране са неизплатените и намалени концесионни..

публикувано на 12.08.24 в 08:25

Опасни горещини в цялата страна днес

"Жълт" код за високи температури в цялата страна е обявен  за днес от Националния институт по метеорология и хидрология . Метеоролозите призовават да бъдем внимателни, защото са възможни здравни проблеми за чувствителни и болни хора, възрастни и деца..

публикувано на 12.08.24 в 08:15

ПТП затруднява движението по АМ "Тракия" в района на 288 км в посока София

Движението на автомагистрала "Тракия", в района на 288 км в посока София, е затруднено заради самокатастрофирал автомобил.  По първоначални данни има двама пострадали, транспортирани за преглед. В участъка движението  се регулира от полицейски..

публикувано на 11.08.24 в 13:00

Минимални промени в цените на основните храни на борсите у нас

Минимална промяна в цените на основните хранителни стоки, плодовете и зеленчуците на борсите у нас през седмицата спрямо предходната, показват данните в седмичния бюлетин на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата. Краставиците..

публикувано на 11.08.24 в 10:30

Опасни жеги в Северна, Централна и Южна България

Жълт код за опасно високи температури е обявен за 18 области на страната за днес, предимно в Северна, Централна и Южна България. Сутринта ще бъде предимно слънчева, ще духа слаб, в източните райони – до умерен вятър от североизток. През деня..

публикувано на 11.08.24 в 07:15

Възстановено е движението при 148 километър на автомагистрала "Тракия" в посока Бургас

Възстановено е движението при 148 километър на автомагистрала "Тракия" в посока Бургас, информираха от Агенцията "Пътна инфраструктура".  По-рано днес от МВР съобщиха за три катастрофи в участъка на 148 - 150 километър на автомагистрала "Тракия"...

публикувано на 10.08.24 в 13:05

Откриха новия ловен сезон на дребен пернат дивеч

Официалният старт на новия ловен сезон беше даден рано сутринта край ловния дом в радневското село Трънково. На събитието присъстваха заместник-министърът на министерство на земеделието и храните д-р инж. Мирослав Маринов, изп. директор на..

публикувано на 10.08.24 в 11:52
Снимката е илюстративна, архив

Ограничено е движението при километър 148-ми на АМ "Тракия" в посока Бургас

Ограничено е движението при км 148 на АМ "Тракия" в посока Бургас поради ПТП, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".  От агенцията призовават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут, който е пътен възел..

публикувано на 10.08.24 в 11:07