Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Татяна Стоянова беше погребана в Пазарджик

Снимка: БГНЕС

Няколкостотин души изпратиха в последния й път Татяна Стоянова - началник на кабинета на кмета на Пазарджик. 34-годишната жена беше разстреляна показно пред дома й в понеделник вечерта.

Продължава разследването на убийството, но към момента все още няма заподозрян извършител, както и основен мотив за тежкото престъпление.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Лични мотиви са в основата на убийството на Татяна Стоянова

Главната прокуратура официално оповести, че в тялото на убитата Татяна Стоянова има шест огнестрелни рани. Към момента са установен три видеокамери в близост до мястото на разстрела и записите от тях се преглеждат. Няма установени очевидци и свидетели,..

обновено на 13.01.15 в 17:17

Тодор Попов изключи убийството на Татяна Стоянова да е свързано с работата й

Искам да ви уверя, че Татяна беше изключително професионално подготвен човек и изключвам като причина убийството да е  свързано с нейната работа, каза на пресконференция кметът на Пазарджик Тодор Попов. По думите му Стоянова е застреляна с  повече от пет..

обновено на 13.01.15 в 16:21

Убиха началника на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова

Началникът на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов - Татяна Стоянова, бе простреляна смъртоносно с два куршума в тила, пред дома й.  Все още няма подробности за инцидента. Татяна Стоянова е простреляна пред дома си на ул. "Димитър Греков" в..

обновено на 13.01.15 в 08:25