Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жена с прободни рани е приета в Бургаската болница, извършителят е задържан

| обновено на 04.07.15 в 13:12

Полицията в Бургас задържа извършителя на нападението на 27-годишната Галина Георгиева, която беше приета с множество рани от нож тази сутрин в областната болница.

Галина Георгиева е приета в Бургаската болница малко преди 9.00 часа. Тя е била открита в безпомощно състояние от случаен минувач в района на парка в комплекс "Славейков". На мястото на инцидента пристигнали полицейски патрул и екип на Спешна помощ, който е откарал младата жена, информира говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева:

В резултат на бързите съвместни оперативно-издирвателни действия, предприети от служители на сектор "Криминална полиция" към Областната дирекция на МВР "Бургас" и Второ районно управление - Бургас по отношение причиняването на тежка телесна повреда на 27-годишна бургазлийка, осъществена около 8.25 часа тази сутрин и чрез намушквания с нож в областта на гърдите и корема, в следствие на което жената в много тежко състояние е настанена в реанимация на Бургаската болница, е установен извършителят на деянието. Това е 33-годишен бургазлия, бивш съпруг на жертвата, който е криминално проявен и съвсем скоро е излязъл от бургаския затвор.

Полицията е установила, че двамата бивши съпрузи са се скарали, след което мъжът е подгонил Галина и когато я настигнал, започнал да нанася безразборни удари с нож.

Към момента извършителят е задържан за срок от 24 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!