Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Живко Тодоров: Нито едно мое решение или предложение не е в нарушение на обществения интерес по казуса "Бедечка"

Нито едно мое решение или предложение не е в нарушение на обществения интерес по казуса "Бедечка", заяви в студиото на предаването "Час пик" с водеща Десислава Крачолова в сряда, 23 март,  кметът на Стара Загора Живко Тодоров. За „паяците“, които вдигат неправилно паркиралите автомобили, за паркоместата в центъра, за парк „Бедечка“,  за новия парк, за собствеността на сградата на Търговската гимназия, за останките от бившия ресторант „Аязмото“, за все още несъборената сграда зад Универсалния магазин и още много въпроси, които вълнуват жителите на Стара Загора, можете да чуете отговорите на кмета в двата звукови файла:


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Минчо Николов

Инфлуенсърите лесно повлияват на подрастващите

Лесно инфлуенсърите и хората с обществено положение повлияват на подрастващите. Лошо е обаче, когато го правят с негативен ефект. В случая с енергийната напитка на прах проблемите са два – че точно този човек я рекламира и че тя е легална. Това..

публикувано на 29.08.24 в 16:13

Калоян Цветков: При голяма конкуренция се представихме силно в Дъблин

В периода 19 - 24 август столицата на Ирландия, град Дъблин бе домакин на Международна олимпиада по география. Българският отбор, съставен от 4 участника се представи силно и завоюва един сребърен и два бронзови медала. Ръководител на отбора бе главен..

публикувано на 29.08.24 в 12:42
Снежана Маринова

Фотографите са съхранили новата история на Стара Загора с внимание и респект

Фотографите на Стара Загора са били много отговорни хора, които са съхранили паметта на града ни с много високо качество. Това разказа по Радио Стара Загора краеведът Снежана Маринова, която беше гост в предаването „Репортер“ с водещ Гергана..

публикувано на 21.08.24 в 11:46

Даниел Смилов: Разумно е до месец да бъдат насрочени изборите

Възможен вариант за изход от политическата криза след отказа на президента Румен Радев да назначи служебно правителство начело с Горица Грънчарова-Кожарева е кабинетът на Димитър Главчев да остане на власт. Това коментира в ефира на Радио Стара..

публикувано на 19.08.24 в 16:50
Георги Киряков

Георги Киряков: Пеевски има шанс на изборите само ако Калин Стоянов е вътрешен министър

Важно е какъв състав на служебен кабинет ще представи кандидатът за министър-председател Горица Грънчарова-Кожарева. Очаквам някои промени, ключова ще е фигурата на вътрешния министър, защото той пряко отговаря за честността на изборите. Това..

публикувано на 19.08.24 в 09:08

Даниел Йорданов: Предстоят още интересни прояви във Витоша, Рила, Пирин и Родопите

"Лятото е към своя край, но проявите на ТД "Сърнена гора" Стара Загора продължават с пълна сила. Предстоят доста такива във високите планини - Рила, Пирин, годишнина от първото изкачване от Алеко Константинов и приятели на Черни връх във Витоша. Ще има..

публикувано на 15.08.24 в 15:53

Ангел Ангелов: Трябва да пазим традициите на нашите предци и да даваме на младите хора знание

" На 29 април 2012 година в 10 часа сутринта за първи път показахме на нашите гости в Копривщица така наречения "юнашки тиган". Той се използва от тогава за направата на различни ястия и с него пътуваме из страната ни постоянно и целогодишно. Важно е да..

публикувано на 14.08.24 в 10:59
Снимка: община Казанлък

Галина Стоянова : Община Казанлък има одобрени проекти за 16 млн. лв.по НПВУ

Община Казанлък спечели финансиране на два проекта по процедура “Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед реформиране на съществуващите домове за стари хора“ по Програма “Модернизиране на дългосрочната грижа“..

публикувано на 07.08.24 в 16:09

Д-р Ваня Иванова: Отбелязваме важни годишнини в тракийското движение

За Радио Стара Загора главният редактор на вестник "Тракия" - д-р Ваня Иванова от Съюза на тракийските дружества представя новия том II на Енциклопедия "Тракия", както и отбелязването на бележити годишнини в тракийското движение у нас. В началото на..

публикувано на 03.08.24 в 18:03