Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Новите попълнения на "Верея": Амбицирани сме да помогнем на тима


"Амбицирани сме да помогнем на "Верея" и на младите момчета в състава". Това заявиха при представянето си като играчи на старозагорския клуб двете нови попълнения Момчил Цветанов и Илиян Йорданов. 

"Верея" е нов отбор за родния ни елит и се надявам с опита си да помогна на по-младите момчета в състава", коментира Момчил Цветанов, който за последно бе част от ЦСКА. 

"Тук съм, за да помогна на "Верея" при дебюта на тима във висшия ни ешелон, но също така и на себе си, за да се върна към най-добрата си форма", допълни Илиян Йорданов

Преговорите с двамата са продължили три седмици, обяви наставникът на "Верея" Александър Томаш. "Радвам се, че Момчил Цветанов и Илиян Йорданов имат желание да дойдат да помогнат на нас. И двамата имат качества да отидат и да играят добър футбол навън. Казал съм им, че тук ще им бъде много трудно и единствено ако подчинят своите индивидуални качества на колектива, това ще им помогне да се развият като хора", заяви наставникът на старозагорци

Цветанов и Йорданов са попълнения №9 и №10 за "Верея". Преди това в клуба бяха привлечени Пламен Колев, Мирослав Енчев, Илия Мунин, Елиаш, Светослав Диков, Костадин Слаев, Георги Ангелов и молдовският национал Александър Пасченко. 

Още от новите попълнения на "Верея" чуйте в прикачените звукови файлове


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Грации от „Елит“ тренираха в планината

Възпитаничките на старозагорския СКХГ „Елит“ проведоха подготовка на планина. В Родопите грациите и тренираха и пътуваха, за да опознаят красотата на българските планини. „В момента работим с ансамбъла, в който има две нови гимнастички, а той е..

публикувано на 14.08.24 в 14:45

Казанлъшката шахматистка Ния Малчева спечели първо място при деца на турнир в Чехия

Казанлъшката състезателка по шахмат Ния Малчева спечели първо място на състезание в чешкия град Рожнов под Радхощем, съобщават от местната администрация в официалната си интернет страница. Малчева е на десет години, а заедно с титлата, спечели и звание..

публикувано на 14.08.24 в 14:35

Ивайло Тонев се завръща в Стара Загора

Мъжкият баскетболен "Берое" обяви поредното си ново попълнение за новия сезон. В Стара Загора се завръща Ивайло Тонев. Той е роден в Хасково преди 25 години.  Играл е в "Шампион 2006", ЦСКА, "Академик" Пловдив, "Ямбол", "Черноморец".  Миналата..

публикувано на 14.08.24 в 14:11

Диян Иванов: Надявам се до няколко години да имаме и мъжки тим на ФК "Траяна"

Диян Иванов е треньор в детско-юношеската школа на ФК "Траяна". Той се занимава с родените през 2013 година деца. Наскоро неговите възпитаници се върнаха от лагер в Созопол, като бяха в курорта "Каваците". "В клуба ни тренират деца от най-големите,..

публикувано на 14.08.24 в 11:55

Скейтборд клуб Стара Загора дава безплатни уроци на начинаещи

Безплатни тренировки по скейтборд ще се провеждат в парк Артилерийски, съобщи за Радио Стара Загора Стефан Тонев от скейтборд клуб Стара Загора.  Занятията са предназначени за деца от всякакви възрасти, като целта е да се засили интересът към..

публикувано на 13.08.24 в 15:27

Красимир Мечев: Ще се опитаме да бъдем сред отборите в челото на шампионата

"Започнахме добре първенството в Югоизточната В група с две победи. Първо като гости в Свиленград, сега у дома с тима на "Атлетик" Куклен. Имаме доста нови момчета в тима, като състава е смесица от рутина и млади играчи. Надявам се да играем още..

публикувано на 13.08.24 в 13:20

Американска баскетболистка пристига в Стара Загора

Женският баскетболен отбор на "Берое Стара Загора" обяви първото си чуждестранно попълнение за новия сезон. Това е американският гард Рейчъл Териът. Тя е на 30 години и идва от шампиона на Беларус БК „Минск“, където миналия сезон регистрира средно на..

публикувано на 13.08.24 в 12:19

Тежкоатлетите ще подновят тренировки

През следващата седмица възпитаниците на клуб по вдигане на тежести „Аполон“ ще подновят тренировъчния процес. Изключение са двамата национали Валентин Генчев и Габриел Маринов, които не са спирали подготовка. Пред тях са участия в европейско и..

публикувано на 13.08.24 в 09:35

Нов баскетболист в "Берое"

Ново попълнение обяви мъжкият баскетболен отбор на „Берое“. Това е младежкият национал на България Кръстомир Михов. Той подписа договора си с клуба и ще започне подготовка под ръководството на Даниел Клечков в началото на септември. Кръстомир Михов е..

публикувано на 12.08.24 в 19:08

Мирослав Миндев: В Асеновград стигнахме до равенство, но за футбол е трудно да говорим

"Изиграхме мъжки мач при гостуването в Асеновград. Там традиционно се играе много трудно. Теренът бе ужасен и според мен не отговаря на условията за ниво В група. Освен това публиката се държи крайно агресивно. Мачът завърши 0:0, но реално футбол нямаше..

публикувано на 12.08.24 в 11:52