Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Верея" привлече вратар на "Лудогорец"

ПФК "Верея" привлече вратаря Георги Аргилашки. Стражът ще бъде със статут на преотстъпен от неговия клуб "Лудогорец" до края на сезона.

Георги Аргилашки е роден на 13 юни 1991 година в Пловдив. Юноша е на местния "Марица", а от 2011 година е собственост на "Лудогорец". За последно стражът носи екипа на "Пирин" (Благоевград) като преотстъпен.

Трансферът на нов вратар се наложи, след като Иван Караджов бе продаден на беларуския "Шахтьор" Солигорск. Конкуренция на Аргилашки под рамката на вратата на "Верея" ще бъде досегашният втори страж на тима Пламен Колев.

Утре от 17:30 часа "Верея" приема "Славия" в пореден мач от Първа професионална лига. Главен рефер на срещата ще бъде Георги Кабаков. Очаквайте преки включвания от двубоя по програма "Хоризонт" на Българското национално радио и Радио Стара Загора с коментара на Десислав Тенев.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

PFC Beroe Stara Zagora

"Берое" прати бразилец във Виетнам

ПФК "Берое" преотстъпи своя футболист Уерик Каетано на виетнамския клуб "Да Нанг" . Това съобщиха от клуба на официалната си фейсбук страница. Каетано подписа с "Берое" в началото на 2024-а година и изигра 17 мача със зелено-бялата фланелка, в..

публикувано на 14.08.24 в 16:52

Грации от „Елит“ тренираха в планината

Възпитаничките на старозагорския СКХГ „Елит“ проведоха подготовка на планина. В Родопите грациите и тренираха и пътуваха, за да опознаят красотата на българските планини. „В момента работим с ансамбъла, в който има две нови гимнастички, а той е..

публикувано на 14.08.24 в 14:45

Казанлъшката шахматистка Ния Малчева спечели първо място при деца на турнир в Чехия

Казанлъшката състезателка по шахмат Ния Малчева спечели първо място на състезание в чешкия град Рожнов под Радхощем, съобщават от местната администрация в официалната си интернет страница. Малчева е на десет години, а заедно с титлата, спечели и звание..

публикувано на 14.08.24 в 14:35

Ивайло Тонев се завръща в Стара Загора

Мъжкият баскетболен "Берое" обяви поредното си ново попълнение за новия сезон. В Стара Загора се завръща Ивайло Тонев. Той е роден в Хасково преди 25 години.  Играл е в "Шампион 2006", ЦСКА, "Академик" Пловдив, "Ямбол", "Черноморец".  Миналата..

публикувано на 14.08.24 в 14:11

Диян Иванов: Надявам се до няколко години да имаме и мъжки тим на ФК "Траяна"

Диян Иванов е треньор в детско-юношеската школа на ФК "Траяна". Той се занимава с родените през 2013 година деца. Наскоро неговите възпитаници се върнаха от лагер в Созопол, като бяха в курорта "Каваците". "В клуба ни тренират деца от най-големите,..

публикувано на 14.08.24 в 11:55

Скейтборд клуб Стара Загора дава безплатни уроци на начинаещи

Безплатни тренировки по скейтборд ще се провеждат в парк Артилерийски, съобщи за Радио Стара Загора Стефан Тонев от скейтборд клуб Стара Загора.  Занятията са предназначени за деца от всякакви възрасти, като целта е да се засили интересът към..

публикувано на 13.08.24 в 15:27

Красимир Мечев: Ще се опитаме да бъдем сред отборите в челото на шампионата

"Започнахме добре първенството в Югоизточната В група с две победи. Първо като гости в Свиленград, сега у дома с тима на "Атлетик" Куклен. Имаме доста нови момчета в тима, като състава е смесица от рутина и млади играчи. Надявам се да играем още..

публикувано на 13.08.24 в 13:20

Американска баскетболистка пристига в Стара Загора

Женският баскетболен отбор на "Берое Стара Загора" обяви първото си чуждестранно попълнение за новия сезон. Това е американският гард Рейчъл Териът. Тя е на 30 години и идва от шампиона на Беларус БК „Минск“, където миналия сезон регистрира средно на..

публикувано на 13.08.24 в 12:19

Тежкоатлетите ще подновят тренировки

През следващата седмица възпитаниците на клуб по вдигане на тежести „Аполон“ ще подновят тренировъчния процес. Изключение са двамата национали Валентин Генчев и Габриел Маринов, които не са спирали подготовка. Пред тях са участия в европейско и..

публикувано на 13.08.24 в 09:35

Нов баскетболист в "Берое"

Ново попълнение обяви мъжкият баскетболен отбор на „Берое“. Това е младежкият национал на България Кръстомир Михов. Той подписа договора си с клуба и ще започне подготовка под ръководството на Даниел Клечков в началото на септември. Кръстомир Михов е..

публикувано на 12.08.24 в 19:08