Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Избори 2017/Платена публикация

Започва Петият пролетен турнир под патронажа на Драгомир Стойнев в Казанлък

| обновено на 17.03.17 в 11:50

Над 100 ще бъдат  участниците в двата спорта - футбол и тенис на корт в двата дни на спортния комплекс „Шампион”  в Казанлък (на север от градския стадион). По мнението на организаторите, публика и медии финалните двубои ще бъдат най-оспорваните  досега в двата спорта за петте издания на турнира под патронажа на Драгомир Стойнев, водач на листата на "БСП за България" за 27-ми старозагорски избирателен район. 

В средата на март, на най-големия спортен комплекс, ще участват младежи, бизнесмени, директори, адвокати, полицаи, настоящи и бивши футболисти, данъчни служители, наемни войници, работници, предприемачи и др. Голяма част от тях  участват и печелят национални спортни турнири.

Отборите ще се съберат за записване и стартиране на Турнира в петък,17-ти март, на комплекс „Шампион”, където домакините ще представят програмата и условията на провеждането. В събота и неделя срещите ще започват от 10:00 часа.

Във футболната надпревара се  очакват оспорвани срещи сред над 10 тима, а 14 двойки и 14 сингъла  в тениса ще играят в Турнира, който е най-посещаван и грандиозен за Казанлък. В неделя след 13 часа ще се състоят и финалните минути на петото спортно издание под патронажа на Драгомир Стойнев в Казанлък.

cleardot.gifКупуването и продаването на гласове е престъпление!



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимката е илюстративна

Обявиха бедствено положение в общините Харманли и Тополовград заради голям пожар

Бедствено положение е обявено в общините Харманли и Тополовград заради пожар край село Черепово . Огънят се движи в посока на селата Изворово и Главан, съобщи зам.-областният управител на Хасково Митко Петров пред кореспондента ни Христо Христов...

публикувано на 06.08.24 в 17:50

Шофьори с увреждания подновяват книжките си в други градове

Старозагорски шофьори с увреждания , които трябва да подновят книжките си, минават през ТОЛЕК в други градове. Причината е, че в Стара Загора няма Транспортна областна лекарска експертна комисия . Това може да стане само след решение на..

публикувано на 06.08.24 в 16:27
Снимка: община Стара Загора

Клип на Bulgaria Wants You представи Стара Загора като Град на възможностите

Стара Загора е първата община у нас, която се включи в инициативата Bulgaria Wants You от самия й старт, подкрепя я и я следва в най-значимите й събития. Това каза днес началникът на Отдел „Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход“ Росица Райкова,..

публикувано на 06.08.24 в 15:34

Датчици ще следят качеството на въздуха в димитровградско училище

  В Основно училище „Алеко Константинов“ в Димитровград от новата учебна година специални датчици ще следят за нивото на концентрация на въглероден диоксид в класните стаи. Инициативата е реализирана от неформалната организация  „Дишай..

публикувано на 06.08.24 в 13:31

Национален ученически конкурс "Паметникът на Свободата" обявиха в Габрово

Национален ученически конкурс за рисунка на тема "Паметникът на Свободата" организират в Габрово.  Той е част от инициативите, посветени на 147-годишнината от епичните августовски боеве на Шипка и 90 години от освещаването на Паметника на Свободата на..

публикувано на 06.08.24 в 13:25
Снимка: МО

Военни унищожиха невзривен боеприпас, открит в старозагорското село Борилово

Военнослужещи от Сухопътните войски унищожиха невзривен боеприпас, открит в старозагорското село Борилово, съобщиха от Министерството на отбраната.  Специализиран екип от батальона за защита на силите от състава на 2-ра Тунджанска механизирана..

публикувано на 06.08.24 в 13:22

Стара Загора посреща дванадесетото издание на Фестивала на виното и културното наследство Августиада през септември

Традиционният за Стара Загора Фестивал на виното и културното наследство Августиада 2024 ще проведе дванадесетото си издание през тази година от 27 до 29 септември. И този път изложението се организира на открито на Античната улица в центъра на Стара..

публикувано на 06.08.24 в 11:41

В Стара Загора организират Quiz вечер за Международния ден на младежта

Младите омбудсмани и съветът на Младите омбудсмани организарат Quiz вечер по повод Международния ден на младежта . Събитието ще се проведе от 18:30ч. на 12 август на т.нар. „долна гъба“ в близост до Общината. Отборите ще се състоят от 3-ма..

публикувано на 06.08.24 в 09:55

Православната църква отбелязва Преображение Господне

С тържествени богослужения православната ни църква отбелязва Преображение Господне. Празникът е спомен за едно от важните събития в земния живот на Христос. Преди доброволните си страдания и кръстна смърт, той разкрива своята божествена слава пред трима..

публикувано на 06.08.24 в 08:49

И община Раднево кандидатсва за саниране

Продължава кандидатстването за саниране на многофамилни жилища в трите области у нас, засегнати от зеления преход. Това са Стара Загора, Перник и Кюстендил. Процедурата се  финансира  с подкрепата на Европейския фонд за справедлив преход...

публикувано на 06.08.24 в 08:22