Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борислав Цонев: Берое винаги се бори за място в Лига Европа

"Берое е отбор, който винаги се бори за място в Лига Европа. Затова главната ни цел е да стигнем до 7-то място. Във втората осмица силите са изравнени. Всеки може да бие всеки. Какво не достигна за шестицата? Не мога аз да коментирам какво точно. Бил съм там, мога да кажа някои неща.

Имахме мачове, в които последните минути губехме точки, с по-непретенциозни отбори не си взехме точките и в процеса на първенството загубихме доста позиции и сега сме на това място сега". Това заяви при награждаването си за играч №1 на 25-я кръг халфът на "Берое" Борислав Цонев.

"Радвам се, че за първи път получавам тази награда. Благодаря на всички, които са гласували за мен. Чувствам се добре. Миналата година имах проблеми от физическо естество, тази година за  първи път направих нормална подготовка. Надявам се след всеки мач да се представям все по-добре", допълни още футболистът на "зелено-белите".

"Гледаме напред, не трябва да се главозамайваме. С Левски имахме и доза късмет при победата. Не казвам, че не се стараха всички момчета. С Монтана също имахме проблеми през първата част, но през втората заиграхме добре. Трябва да изчистваме грешките, за да печелим по-спокойно", категоричен бе още Боби Цонев.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Жорди Говеа официално премина в "Олимпия" Любляна, "Берое" ще гостува на "Хебър" в Стара Загора

Доскорошният ляв халф-бек на "Берое" Жорди Говеа официално подписа с "Олимпия" Любляна , съобщиха от словенския клуб. Договорът на 25-годишния испанец с еквадорски корени е за три сезона. За "Берое" Говеа изигра 33 мача и дори носи капитанската лента на..

публикувано на 28.08.24 в 15:45

Българската федерация по колоездене подкрепя проекта за ремонт на колодрума в Казанлък

Председателят на Българската федерация по колоездене Евгений Балев коментира в Казанлък, че е крайно належащо за развитието на спорта да се осъществи проектът на общината за реконструиране на Колодрума и изграждане на мултифункционална спортна зала...

публикувано на 27.08.24 в 14:26

Атанас Апостолов: Очаквам труден домакински мач срещу "Саяна"

"Предстои ни тежък мач със съперник, който бе сред фаворитите преди старта на първенството в Югоизточната В група. Те обаче загубиха два мача, един завършиха наравно и нямат още реализиран гол. Но пък създават много положения и явно ги гони малшанс..

публикувано на 27.08.24 в 13:45

Иван Попов: Подготовката ни на Белмекен бе на ниво

"Приключихме едномесечния лагер на високопланинската база в Белмекен. Доволен съм от подготовката. Тази година и тук температурите бяха много високи. Имаше дни, когато над 2000 метра надморското ниво термометърът показваше 30С. Утре се прибираме в Стара..

публикувано на 27.08.24 в 13:26
Снимка: zara-live.com

Берое U12 с бронзов медал от международен турнир в Банско

Футболистите на Берое U12 заеха третото място в своята възраст на традиционния международен турнир Evima Cum, който се провежда в Банско. Тимове от България, Румъния, Грузия, Англия, Украйна, Хърватска и Северна Македония участваха в надпреварата. Наред с..

публикувано на 27.08.24 в 08:14

"Берое" - "Лудогорец" пряко по Радио Стара Загора и "Хоризонт"

"Берое" приема шампиона "Лудогорец" в среща от седмия кръг на футболното първенство. Двубоят започва в 21:15 ч. на стадиона под "Аязмото" и ще бъде излъчван пряко в ефира на Радио Стара Загора и програма "Хоризонт" на Българското национално радио...

публикувано на 25.08.24 в 14:32

Емил Ангелов: Изиграхме много слаб мач и не съм доволен от това

"Изиграхме слаб мач и не съм доволен от моите играчи в срещата. Според мен това не е нещо ново за страната ни. Често след две поредни победи има отпускане и нещата в следващия мач не се получават. Така стана и на нашия мач в село Милево вчера. Загубата..

публикувано на 25.08.24 в 14:26

Атанас Апостолов: Доволен съм от старанието на играчите и спечелената купа

Сборен тим на Югоизточната В футболна група водена от триото треньори - Атанас Апостолов, Георги Каменов и Иван Чергев победи на финала днес тима  на Северозападната В група с 2:0 и спечели трофея под егидата на БФС на базата в Бояна на който..

публикувано на 25.08.24 в 13:57

Трима стрелци от „Августа 1992“ продължават лагера с юношеския национален отбор

На 15 август в столицата започна двуседмичен тренировъчен лагер на националния отбор по спортна стрелба за юноши и девойки. В него участват трима представители на старозагорския клуб „Августа 1992“. „Мария Атанасова и Моника Петрова са на..

публикувано на 23.08.24 в 14:04

Бероец с повиквателна за националния си отбор

Нападателят на "Берое" Хуан Карлос Пинеда получи повиквателна за двубоите на Доминиканската република в КОНКАКАФ Лига на нациите. Това съобщиха от клуба на официалната си фейсбук страница. На 7 септември Доминиканската република се изправя срещу..

публикувано на 23.08.24 в 11:42