Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Музикалното шоу на Графа идва в Стара Загора

Снимка: БГНЕС

Стара Загора е третият от петте града във втората част на националното турне на Графа и неговата лайв банда.

На 18 октомври в Спортната зала „Иван Вазов“ известният певец ще излезе на сцената заедно с музикантите Миро Иванов(китара), Васето Крумов(китара), Краси Тодоров(клавишни), Александър Обретенов(бас китара), Венци Трифонов(кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и вокалното трио LaTiDa. Специалната програма включва впечатляващи концертни аранжименти на хитовите песни на Графа.

Следващите дати от националното турне на Графа са : 19 октомври – Велико Търново и 24 октомври в Благоевград.

От 9 до 13 октомври всеки ден в предаването „60 минути повече“ на честотите на Радио Стара Загора от 13 до 14 часа трима от вас ще имат шанса да спечелят двоен билет за концерта в Стара Загора и лична среща с Графа. Условието е по време на предаването да се обадите веднага щом прозвучи негова песен. На 15 октомври в предаването „Свободна Зона“ от 13 часа ще бъдат обявени имената на печелившите.

Чуйте повече в интервюто на Ели Буюклиева с Владимир Ампов-Графа.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

„Улиците на Стара Загора“ – за година вече малка общност

От малка страничка в социалните мрежи „Улиците на Стара Загора“ за една година се превърнаха в малка общност с общи идеи, размисли, истории. Във фейсбук последователите вече наброяват около 7000 души, разказва по повод годишнината си Ивайло Аврамов,..

публикувано на 09.09.24 в 13:08
Христо Стоянов

Христо Стоянов живее в лавината на думите

Христо Стоянов не се побира в рамки . Писател, журналист, драматург, преводач, колекционер, дарител, общественик, човек сбогувал се с писането на стихове, но не и с поезията. През май 2019 година завеща на родното си Габрово колекцията си от над..

публикувано на 08.09.24 в 15:35

Фестивалът за улични изкуства 6Fest ще има пътуващи издания в София, Стара Загора и Бургас

Фестивалът за улични изкуства 6Fest ще има пътуващи издания в три нови града – София (14 септември), Стара Загора (20 – 21 септември) и Бургас (11 – 12 октомври), съобщават организаторите. „Още от втората ни фестивална година се роди мечтата 6Fest да..

публикувано на 07.09.24 в 16:49

"Антична реалност" на доброволния отшелник Светлин Стоев

В залата за временни експозиции на Художествена галерия – Стара Загора е представена изложбата „АНТИЧНА РЕАЛНОСТ” с живописни произведения и пластики на старозагорския художник Светлин Стоев (1966 – 2024). Творбите са създадени през последните няколко..

публикувано на 06.09.24 в 17:30

"Отдавна знам" - четиридесет и първата песен от "Пеещи артисти" (видео)

Представяме четиридесет и първата песен от музикалната колекция „Пеещи артисти“, която вече е в ефир. В „Отдавна знам“ за първи път и като изпълнител влиза един от двигателите на проекта Момчил Колев, заедно с младата певица Майя Йорданова. Автор..

публикувано на 06.09.24 в 10:45

Започва международният фолклорен фестивал в Раднево

С тържествено дефиле в центъра на Раднево от 19,30 ч., тази вечер се открива 18-тият Международен фолклорен фестивал на инструменталните и танцови групи. По традиция събитието е част от Празниците на Раднево. На 7 септември градът отбеляза 60 години..

публикувано на 05.09.24 в 13:17

Възраждат фолклорното надсвирване в Стамболово, Хасковско

След дългогодишно прекъсване Община Стамболово възстановява традицията на емблематичното надсвирване за българска народна музика.  На 6 и 7 септември жителите и гостите на село Стамболово, Хасковско ще се насладят на изпълненията на няколко поколения..

публикувано на 04.09.24 в 16:02
Радка Данаилова

Изложбата "До Антарктида и назад с любов" акостира в Казанлък

Днес от 18.00 часа в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства, в Казанлък, е представянето на първата самостоятелна изложба на Радка Данаилова "До АНТАРКТИДА и назад с ЛЮБОВ" . 32 кадъра уловили незабравими моменти са включени в..

публикувано на 03.09.24 в 13:30
Часовникът на Държавен куклен театър, Стара Загора

Интензивен септември за Старозагорския куклен театър

Творческият  сезон  на Старозагорския куклен театър през септември започва  с премиерата на „Рибарят и златната рибка“ с режисьор  Цвети Пеняшки. Тя е на 7-и септември от 11 часа, информират от културната институция. От там уточняват, че част..

публикувано на 02.09.24 в 15:45
Петър Величков

Рицарят на думите Петър Величков преследва истината

Д-р Петър Величков е журналист, поет, писател, литературен историк, текстолог, колекционер и любител на българската фолклорна музика.   Обича да пътува в други светове, не към места, а към неизвестни моменти в литературата ни . Роден е в село Поповица...

публикувано на 01.09.24 в 15:15