Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вратар подсили "Берое"

Георги Аргилашки е първото ново попълнение на „Берое“ за 2018 г., след като подписа своя договор с клуба. Вратарят е привлечен като свободен агент, а за последно игра във „Верея“. Днес той ще направи първата си тренировка с новите съотборници в първото занимание за годината, което ще започне с половин час по-късно от обявеното – 14:30 на Спортна база „Берое“ (бивша „Локомотив“).

Георги Аргилашки е роден на 13 юни 1991 г. в Пловдив. Играе като вратар и е висок 187 см.

Аргилашки е юноша на „Марица“ (Пловдив), но започва своята кариера в „Брестник“, където през сезон 2011/12 г. записва 15 мача за тима. През същия сезон е привлечен в „Лудогорец“ (Разград). Там Аргилашки записва 9 срещи за представителния тим и 18 в дублиращия отбор. Играе под наем в „Пирин“ (Разглог) – 7 мача, „Пирин“ (Благоевград) – 5 мача. За последно Аргилашки бе под рамките на вратата във „Верея“, където през този сезон записа 18 срещи.

Дебютира за „Лудогорец“ в А група на 31 май 2015 г. в срещата Лудогорец-Берое 1-1

Аргилашки има 3 мача за юношеския национален отбор на България. Шампион на страната три пъти, носител на Купата и Суперкупата на България два пъти.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Стара Загора ще бъде домакин на няколко големи спортни събития през уикенда

Стара Загора ще бъде домакин на вълнуващи спортни събития през предстоящите три дни. XIII  Международен турнир по плуване    " Руси Русев  " ,   Турнир  по карате киокушин  "Купа Стара Загора" и състезание по ролер блейдинг ще зарадват..

публикувано на 18.10.24 в 09:46

Оспорвани битки се очакват в Стара Загора

В събота от 11 часа в старозагорската спортна зала „Иван Вазов“ е началото на традиционния турнир по киокушин карате за купа „Стара Загора“. „Състезанието е за възрасти до 12 и до 14 години“, съобщи за радио „Стара Загора“ Мирослав Митев, треньор в..

публикувано на 16.10.24 в 18:29

Клуб "Траяна" ще бъде домакин на традиционен турнир

В петък, събота и неделя в Стара Загора ще бъде проведено тазгодишното издание на турнира в памет на Руси Русев. Надпреварата ще започне в 16 часа в петък, а 10 минути преди това е официалното откриване. Очаква се официални гости да бъдат Таня..

публикувано на 16.10.24 в 18:07

Красимир Мечев: Очаквам трудно гостуване на "Спартак" в Пловдив

"Победихме в последния кръг тима на "Секирово" с 2:0 у дома. Още първото полувреме реализирахме попаденията, а през втората част имахме още възможности, но пропуснахме да победим по-убедително. Имаме едно ядро от 10-11 опитни играчи и покрай тях и..

публикувано на 16.10.24 в 11:44

Грации от „Берое“ с успешни изяви

Силно се представиха възпитанички на СКХГ „Берое“ на подиума в София и Варна. В международния турнир във Варна се изявиха 14 малки грации от клуба. „Те са родени в периода от 2017 до 2012 година, нашите малки надежди, които тепърва навлизат“, каза..

публикувано на 15.10.24 в 18:09

15 лв. билет за "Берое" - "Спартак"

ПФК "Берое" пусна в продажба билетите за двубоя със "Спартак" Варна. Срещата от VIII кръг на шампионата е насрочена за 18 октомври, петък от 17:00ч .  Цената на билета за мача е 15 лв. в предварителна продажба , както и в деня на мача. Пропуските за VIP..

публикувано на 15.10.24 в 15:49

Даниел Клечков: Изиграхме силен мач, доволен съм от момчетата

"Изиграхме хубав и стойностен мач над силен съперник. Победихме "Академик Бултекс" Пловдив с 85:73. Срещата започна добре за нас, така бяхме планирали и в първата четвърт дръпнахме напред в резултата. След това постепенно сякаш се появи умора в..

публикувано на 15.10.24 в 11:07

Шест отличия извоюваха бойци от „Хара“

Силно се представиха възпитаниците на старозагорския клуб „Хара“, които участваха в Държавна купа по кик бокс, версия „лоукик“, проведена в Козлодуй. „Участвахме с осем човека, за първи път водим дете на шест години, има такава възрастова група“,..

публикувано на 15.10.24 в 10:51

Живко Желев: Получи се зрелищен и интересен мач с "Локомотив" Горна Оряховица

"Много интересен и зрелищен мач се получи за Купата на България. Срещу "Локомотив" Горна Оряховица направихме силен и оспорван двубой, въпреки, че гостите поведоха още в самото начало на срещата с 0:2. Върнахме едно попадение до почивката, а през..

публикувано на 15.10.24 в 08:41

Атанас Апостолов: Победихме отбор от второто ниво на футбола ни, чакаме сега у дома и "Арда"

"В неделя изиграхме хубав мач и зарадвахме нашите фенове с победа над тим от Б група в лицето на "Стр умска слава" Радомир. Успехът ни с 2:1 означава, че в следващия кръг за Купата на страната посрещаме елитния "Арда" от Кърджали. Те са наистина добър..

публикувано на 14.10.24 в 08:33