Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Продължават ремонтите по пътната инфраструктура в община Елхово

Снимка: БГНЕС

Община Елхово продължава работата си по изграждане на нова и подобряване на съществуващата пътна инфраструктура. В момента пред финализиране са ремонтите по обновяването на улица „Търговска“ в град Елхово. Дейностите, които се извършват към този момент са обезпечени изцяло с общински средства и са част от капиталовата програма на общината за текущата година. Подробностите предава кореспондента ни Румяна Стефанова.


Още от категорията

Съдът разпореди на МВР да провери кой и защо блокира пътя Стара Загора - Хасково

Блокира ли се движението по пътя Стара Загора - Хасково, от кого и по чия заповед ще проверява директорът на ОД на МВР в Стара Загора. Това е разпоредил Административният съд - Стара Загора по дело, образувано по искане на Сдружение за оптимизиране на..

публикувано на 05.08.20 в 21:28

Продължават ремонтите на надлез "Катекс" в Казанлък

Продължават ремонтите на т.нар. надлез "Катекс" в Казанлък.  Повдигане на връхната конструкция и смяна на лагерите при втори стълб на надлеза на изграденото второ строително скеле, наложи затварянето на пътни участъци за движение на хора и МПС в района..

публикувано на 05.08.20 в 18:06

В Казанлък заработи мобилен център за разделно събиране на отпадъци

Първият мобилен център за разделно събиране на отпадъци работи в Казанлък от днес. Той е монтиран на централно място, на паркинга зад Пощата. От понеделник до петък от 08,00 ч. до 12,00 ч. и от 14,00 ч. до 18,00 ч. всеки посетител ще бъде обслужен от..

публикувано на 05.08.20 в 18:01

Румен Петков: Събирането на ГЕРБ е еманация на самозабравата

В Стара Загора лидерът на ПП АБВ Румен Петков нарече нагло и предизвикателно събирането на областни и общински лидери, кметове, депутати и общински съветници от ГЕРБ в столицата на конференция днес от Бойко Борисов. Петков обяви, че иска..

публикувано на 05.08.20 в 17:54

Шести ден протестиращите лагеруват на пътя до летището в Стара Загора

Шести ден остава блокиран пътят от Стара Загора за Хасково и магистрала „Тракия“. Протестиращите остават на палатки в района на летището. Те настояват за оставки на правителството и главния прокурор, както и да бъдат пропуснати за автошествие през..

публикувано на 05.08.20 в 17:45

Под 50% от миналогодишните приходи очакват градинари

С над 50% процента по-малко приходи в сравнение с предходни години очакват да реализират производителите на плодове и зеленчуци у нас заради сушата и пандемията, съобщи в интервю за Радио Стара Загора председателят на Националната асоциация на..

публикувано на 05.08.20 в 14:58

Усложнява се епидемиологичната обстановка в град Стралджа

Усложнява се епидемиологичната обстановка в град Стралджа. За последното денонощие, в ромския квартал, са регистрирани нови 5 случая на инфектирани с Коронавирус. Въпреки по- строгите мерки за сигурност и забраната за масово струпване на кмета..

публикувано на 05.08.20 в 13:48

Червен код за пожароопасност и силни ветрове се очакват в Хасковско

Червен код за пожароопасност и предупреждение за умерени до силни ветрове на територията на област Хасково се очакват през следващите дни, информират от областната управа. Екстремален е рискът от бързоразвиващи се пожари за периода от 05.08..

публикувано на 05.08.20 в 12:23

Със 120 млн. лева подпомагат земеделските стопани

С близо 120 млн. лева ще бъдат подпомогнати земеделските стопани в страната по мярката Covid-19 от Програмата за развитие на селските райони 2014 - 2020 г., съобщи директорът на Областна дирекция "Земеделие" в Стара Загора Мехмед Зейнел.  Приемът по..

публикувано на 05.08.20 в 10:56

Чакат резултатите за COVID-19 в Дома за възрастни с увреждания в Стара Загора

До края на седмицата ще излязат резултатите за COVID-19 на 190-те потребители в Дома за възрастни хора с физически увреждания в Стара Загора. Тестовете на всички 110 служители там са отрицателни. Потребителите и персоналът бяха изследвани..

публикувано на 05.08.20 в 09:44