Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Среща на българските и турските митнически и гранични служби на ГКПП "Капъкуле"

Автор:
Снимка: архив

Директорът на Агенция „Митници“ Георги Костов и заместник-директорът на „Гранична полиция“ старши комисар Стоян Иванов ще се срещнат с митническите и гранични служби на Турция на Граничния контролно-пропускателен пункт „Капъкуле“. 

След това двамата ще инспектират организацията на работа на българския граничен пункт „Капитан Андреево".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Пожар край село Студена

Частично бедствено положение в община Свиленград, пламъците край с. Студена обхванаха 30хил. дка

Областна администрация Хасково обяви частично бедствено положение в община Свиленград. Причината е разрастващият се пожар край село Студена, който пламна по-рано днес. Огнената стихия е обхванала площ от 30 000 декара, уточни пред кореспондента на Радио..

публикувано на 13.07.24 в 14:53

Нови два пожара в Хасковско, пламъците са обхванал 2000дка край границата с Турция

Нови два пожара лумнаха в Хасковска област днес. По данни на зам.-областния управител Митко Петров, пламъци вече има и край свиленградското село Студена и село Дъбовец, община Любимец, предава кореспондентът на Радио Стара Загора в Хасково Христо Христов...

публикувано на 13.07.24 в 12:13

Пожарът между селата Мелница и Гранитово е обхванал 6000 декара

Близо 6000 декара е обхванал пожара в района на ямболските села Мелница и Гранитово. В момента няма опасност за населените места. В овладяването на огъня са включени десетки пожарникари, военни граничари и горски служители, информира кореспондентът ни..

публикувано на 13.07.24 в 12:02
СНИМКА Министерство на отбраната

Унищожен е невзрвиен боеприпас, намерен в района на Димитровград

Формирование за овладяване и/или преодоляване на последствията от бедствия за унищожаване на невзривени боеприпаси от 31-ви механизиран батальон – Хасково, от състава на 2-ра Тунджанска механизирана бригада, Сухопътни войски, вчера унищожи на полигон..

публикувано на 13.07.24 в 10:27

Хеликоптери се включват в гасенето на пожарите в Хасковска област

Безсънна нощ за хората в Ивайловградско и Тополовградско, където вчера избухнаха два големи пожара, предава коресподентът на Радио Стара Загора Христо Христов. Близо 15 000 дка изгоряха предимно в Тополовградско.  Днес ще бъде направен опит огнената..

публикувано на 13.07.24 в 10:20

Опасни горещини и висок риск от пожари

Оранжев код за опасни горещини е обявен за днес в цялата страна.  Очакват се максимални температури  между 35 и 40 градуса. Червен код за опасност от пожари е обявен в 21 области на Северна и Южна България, а за Централна и Източна България е в сила..

публикувано на 13.07.24 в 09:48
Снимката е илюстративна

Продължава гасенето на пожарите в Ямболско, военна техника се включва в борбата

И днес продължава гасенето на пожара между елховските села Мелница и Гранитово.  Военни с тежка техника се включват в овладяването на огнената стихия. Към момента няма опасност огънят да засегне къщи и стопанства. Разпространението на пожара е овладяно,..

публикувано на 13.07.24 в 09:44

Ивайло Захариев гостува в "Лятно кино под звездите" в Стара Загора

Чудесна юлска вечер, българско кино с първия филм за спортни танци и безплатна прожекция с личното присъствие на нашумял актьор, щедро раздаващ автографи. Всичко това се оказа отново неочаквано добра комбинация за старозагорци. Тази вечер стотици от тях..

публикувано на 12.07.24 в 23:11
Снимката е илюстративна

Изгоряха къщи в село Срем и Горноселци в област Хасково, няма пострадали хора

Областният управител на област Хасково Мехмед Атаман проведе извънредна работна среща в областна администрация с главния секретар на МВР Димитър Кангалджиев- и директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар..

публикувано на 12.07.24 в 21:50
Снимката е илюстративна

Спряха огъня към елховските села Гранитово и Мелница

Разпространението на пожара между елховските села Гранитово и Мелница е ограничено към населените места, но борбата с огъня продължава. На мястото са пет противопожарни автомобила и 20 огнеборци. Включени са и гранични и горски служители  В утрешния ден..

публикувано на 12.07.24 в 20:52