Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

И юношите старша възраст на "Берое" закриват сезона у дома

И юношите старша възраст на "Берое" ще изиграят утре последния си мач в Елитната група до 19 години за есенния полусезон. Шампионатът реално приключва следващата седмица, но в последния кръг "Берое" ще почива след като "Марек", срещу когото трябваше да се изправят старозагорци, се отказа от участие по средата на сезона. 

Така утрешният двубой срещу "Янтра 1919" ще бъде финалният за тима, воден от Атанас Рибарски и Трифон Панев за първата част на сезона. Срещата е от 13.00 часа на спортна база "Берое". "Зелено-белите" са на 5-о място във временното класиране с 24 точки, с равен брой точки с четвъртия "Славия". 

Другият старозагорски тим в Елитната група до 19 години - "Верея" ще гостува на "Лудогорец" в Разград. 

Припомняме, че в неделя, 01 декември последните си срещи за есента ще изиграят и другите два тима на Академията в Елитните групи - Берое U15 и Берое U17. Съперник са отборите на ЦСКА-София.

Този уикенд ще се играят и последните кръгове за есенния полусезон и в новосъздадените това лято Зонални групи за юноши младша възраст и деца. Представителят на "Берое" при по-големите - "Берое" U16 (родени 2004) с треньор Атанас Димитров ще посрещнат утре втория отбор на "Спартак-Пловдив-1947". Мачът е от 13.00 часа на изкуствения терен над стадион "Берое". Другият състав от Стара Загора в групата - "Верея" посреща също утре, но в 10.00 часа "Сините камъни" (Сливен).

По-малките - "Берое" U14 (родени 2006) с треньор Боян Стоянов ще се изправят отново утре срещу втория отбор на "Ботев" (Пловдив). Срещата започва в 11.00 часа на изкуствения терен над стадион "Берое". Другите два старозагорски тима в групата - "Олимпия" и "Верея" посрещат съответно "Розова долина" (Казанлък) и "Сините камъни" като мачът на "Олимпия" е на 01.12 от 10.30 часа, а този на "Верея" - утре от 12.00 часа.

В неделя от 10.00 часа отново на изкуственото игрище последния си мач за първата част на сезона в областната група деца-център ще изиграе и "Берое" U13 (родени 2007) с наставник Дидо Желязков. Съперник е ПФК "Спартак-Пловдив-1947" (Пловдив).




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Грации от „Берое“ релаксираха в Гърция

Гимнастичките от СКХГ „Берое“ през този месец водят тренировъчен процес за поддържане на форма. В занятията участват възпитаничките на клуба, които в момента не са на почивка с родителите си. „До 23-30 август очакваме всички да бъдат в залата“,..

публикувано на 06.08.24 в 14:13

Три титли извоюва клуб „Траяна колоездене“ в триатлона

През следващата седмица в Австрия предстои силен турнир по колоездене. Надпреварата е в продължение на четири дни и включва пет етапа. „Ще участваме с четирима състезатели“, съобщи за радио „Стара Загора“ Мартин Гарчев, треньор на клуб „Траяна..

публикувано на 05.08.24 в 15:56

Живко Петков ще участва в „Мистър Олимпия“

На 11 и 12 октомври в Лас Вегас ще бъде проведен турнирът „Мистър Олимпия“. В най-авторитетното състезание по културизъм ще участва и старозагорецът Живко Петков. Това бе обявено на среща в Община Стара Загора, на която присъстваха кметът..

публикувано на 05.08.24 в 15:06

Живко Желев: Загубихме тежко първия си мач в Съединение

"Загубихме тежко първия си мач в началото на първенството. За мен това бе пълна катастрофа. Визирам представянето ни срещу "Гигант" в Съединение. Нямам идея защо така се получиха нещата, но се надявам бързо да се върнем на правилния път. Предстои..

публикувано на 05.08.24 в 11:33

Кризата в щангите продължава

В следващите дни на подиума на Олимпиадата в Париж ще излязат участниците във вдигането на тежести. „Нашите състезатели са добре подготвени“, коментира пред радио „Стара Загора“ Стоян Добрев, треньор на националите Валентни Генчев и Габриел..

публикувано на 02.08.24 в 14:38

В клуб „Георги Вангелов“ се подготвят за важни домакинства

На 8 септември в Раднево ще бъде проведен традиционния турнир по народни борби „Крилат Димо“. Състезанието се провежда на трева, схватката е до туш, а при равенство започва точкуване. „От клуба ни всички ще участват, от деца родени през 2017..

публикувано на 01.08.24 в 11:00

В „Център Голд Степ“ продължават подготовката

В старозагорския клуб за спортни танци „Център Голд Степ“ продължават подготовка и през летните месеци. В този период обаче дейността е по-ниска в състезателен аспект, а първите стартове ще бъдат през есента. „Децата имат нужда от почивка,..

публикувано на 31.07.24 в 15:09

Митко Илиев: Предстоят ми още състезания и се надявам на нови титли

На пресконференция в Община Стара Загора ММА боецът във версия муайтай Митко Илиев бе награден със специален плакет от кмета на Стара Загора, Живко Тодоров. "Благодаря за вниманието към мен. В началото на юли станах световен шампион за аматьори във..

публикувано на 31.07.24 в 07:59

Клуб „Торнадо“ приключи сезона с турнир в Албена

Няколко представители на старозагорския клуб „Торнадо“ участваха в международна спартакиада по тенис на маса в курорта Албена. Край зелените маси застанаха тенисисти от България, Молдова, Румъния, Турция и Израел във възрасти 30-39, 40-49,..

публикувано на 29.07.24 в 14:09

Първо ново попълнение за баскетболния "Берое"

Мартин Русев е първото попълнение в мъжкия отбор на баскетболния "Берое" за новия сезон , съобщиха от клуба. Той е на 20 години, висок е 188 см и играе на позицията гард. Има мачове за ЦСКА в НБЛ, както и за всички формации от школата на "армейците"...

публикувано на 26.07.24 в 16:20