Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметът на Хасково представи новите си заместници

Кметът на община Хасково Станислав Дечев представи днес новите заместник-кметове. От утре официално в длъжност ще встъпят Мария Вълчева- заместник-кмет с ресор „Култура, социални, младежки дейности и спорт“ и  Танер Емин – заместник-кмет с ресор „Земеделие и трансгранично сътрудничество“. На пресконференция днес градоначалникът представи и новите директори на ОП „Екопрогрес“ Щерьо Янев и на ОП „Спорт и отдих“ Гергана Кючукова. „Предстои ни много работа. А за да е успешна тя, за да успея да изпълни всички политики и идеи, които имам, е необходимо да работя със сигурен екип и стабилно мнозинство в Общинския съвет“, така кметът Станислав Дечев мотивира новите назначения в община Хасково. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Жена в Димитровград пострада на пешеходна пътека, водачът не е употребил алкохол

Пешеходка пострада в Димитровград след като шофьор на 72 години не и дал предимство, въпреки че тя пресичала пешеходна пътека. Пострадалата, на 76 години е била прегледана от лекар и освободена за домашно лечение. От полицията в Хасково съобщиха, че..

публикувано на 10.09.24 в 17:40

Нощ на изкуствата 2024 ще радва старозагорци и гости на града с богата програма

За поредна година в Община  Стара Загора организира  „Нощ на изкуствата" –  събитие, което се радва на изключителен интерес от страна на жителите и гостите на Града на липите. В последния петък на месеца -  27 септември,  във времето от 19.00 до 23.00..

публикувано на 10.09.24 в 17:13

Започват мащабни ремонти в Гурково

Община Гурково подписа нови 10 споразумения за финансиране на проекти в Министерството на регионалното развитие и благоустройство, съобщават от местната администрация. „Проектите са на стойност близо 4 млн. 200 хил. лева и са част от инвестиционната..

публикувано на 10.09.24 в 15:50

Училищата в Павел баня са готови за първия учебен ден

Кметът на Община Павел баня Иса Бесоолу проведе днес работната среща с директорите на учебните заведения от града и селата, както и с представители на превозвачите, които ще извозват пътуващите ученици. В хода на разговорите стана ясно, че..

публикувано на 10.09.24 в 14:55

Откриха академичната година във филиала на Тракийския университет в Ямбол

Ректорът на Тракийския университет в Стара Загора проф. Добри Ярков откри новата академична 2024/2025 година във Факултет „Техника и технологии" в Ямбол. Прага на учебното заведение тази година прекрачват над 200 бъдещи инженери , които ще се обучават в..

публикувано на 10.09.24 в 14:52

Стара Загора е домакин на националния форум „Да! На българската икономика“

Община Стара Загора е отново домакин на форум от националната кампания „Да! На българската икономика“. Утвърдената платформа за диалог между бизнеса, властта на национално и местно ниво и неправителствения сектор ще срещне заинтересованите страни..

публикувано на 10.09.24 в 14:45

За 2 седмици в Стара Загора: Девет досъдебни производства за незаконен трафик на мигранти

Девет новообразувани досъдебни производства за подпомагане на чужденци да преминат през страната са наблюдавани от Районна прокуратура – Стара Загора през последните две седмици. Четири от тях са били започнати като бързи и са приключили с..

публикувано на 10.09.24 в 14:36

Безистенът в Ямбол празнува деветия си рожден ден

С многообразие от празнични прояви Културно-информационен център „Безистен“ ще отбележи своята девета годишнина на 19 септември. Акцент в празничната програма ще бъде концертът на певеца Ивайло Колев. Той ще зарадва своите съграждани с..

публикувано на 10.09.24 в 14:28

Гроздоберът в гурковските села започна и ще приключи по-рано

Между 400 и 500 кг от декар грозде очакват да приберат в землището на с. Паничерево от местната земеделска кооперация. Гроздоберът на сорта мускат тази година започна три на 22-ри август – три седмици по-рано от миналата заради дългото сухо и горещо..

публикувано на 10.09.24 в 13:21

Стара Загора отбелязва 149 години от Старозагорското въстание

На 16 септември 2024 г., понеделник, от 11.00 часа, Община Стара Загора организира поднасяне на венци и цветя по повод 149 години от Старозагорското въстание. Едновременно ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Кольо Ганчев, паметника на..

публикувано на 10.09.24 в 12:17