Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Христо Панчугов: Правителството желае да отложи неизбежното

Христо Панчугов
Снимка: БГНЕС

Колкото повече се отлага оставката толкова повече се увеличават грешките на това правителство, коментира за Радио Стара Загора политологът Христо Панчугов. По думите му изнервеността на управляващите очевидно им носи само негативи. Той не вярва, че протеста ще затихне, но коментира, че дори това да стане със всеки изминал ден подкрепата за управляващото мнозинство ще намалява, заради това, че с всеки ден се увеличават примерите за посредствеността и липсата на политическа посока на управляващите.

В момента правителството желае да отложи неизбежното, каза Христо Панчугов. За контрапротестите той коментира, че са израз на безсилие.


Още от категорията

Община Сливен

Топъл обяд за медиците в Сливен

В Сливен стартира инициативата „Безплатен топъл обяд за медиците“. Тя се осъществява от местната структура на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, по примера на асоциацията от Велико Търново, съобщи председателят на структурата Христо..

публикувано на 03.12.20 в 19:21
Крепостта Туида

Крепостта Туида се бори за отличие в наградите на Министерството на туризма

Късноантичната и средновековна крепоста ,,Туида”, край Сливене с две номинацииза Годишните награди на Министерството на туризма. Туристическият обект е номиниран в  категориите „Специализиран туризъм” и „Туристическа атракция/обект”. В категория..

публикувано на 03.12.20 в 19:18

Кутии за дарения за лечението на Гого са поставени в община Хасково

Кутии за дарения за лечението на малкия Ггеорги от Хасково са поставени от днес в Центъра за административно обслужване на гражданите в сградата на община Хасково, на информацията и в Касовия салон на Общинската данъчна дирекция. Гого, който в..

публикувано на 03.12.20 в 18:49

Две ученички от Стара Загора са отличени в конкурса "Литературна Стара Загора в кадри"

С две поощрителни награди приключи конкурсът за любители фотографи „Литературна Стара Загора в кадри“, организиран от къща-музей „Гео Милев“ и музей „Литературна Стара Загора“. Петчленното жури не присъди големи награди, но отличи..

публикувано на 03.12.20 в 16:05

Разкриха незаконен пункт за продажба на горива

Незаконен пункт за продажба на горива разкриха служители на Участък – Гурково при Районно управление – Казанлък.  Иззети са общо 1700 литра дизелово гориво и 130 литра бензин, а двама души са задържани за срок до 24 часа, съобщиха от пресцентъра на ОД..

публикувано на 03.12.20 в 15:55

Област Ямбол в повишена епизоотична готовност заради Инфлуенца по птиците

Онлайн заседание на Областна епизоотична комисия се проведе днес. По разпореждане на Българска агенция по безопасност на храните всички области в страната трябва да бъдат приведени в повишена епизоотична готовност и вземат превантивни мерки по..

публикувано на 03.12.20 в 15:54

Безплатни Детска млечна кухня и „Зелена зона“ предлагат съветниците от БСП

Безплатна храна за всички деца от Детска млечна кухня  и безплатно паркиране в старозагорската зелена зона предлагат общинските съветници на БСП. Мотивът им  е за периода на противоепидемичните мерки да бъдат облекчени родителите и да е улеснен..

публикувано на 03.12.20 в 15:45

Спокойна е обстановката в Центъра за временно настняване в Стара Загора

Бездомните хора са сред най-рисковите групи в настоящата пандемия от коронавирус, затова е от особено голямо значение да се погрижим за тях. Това каза за радио Стара Загора Мария Милушева, директор на Центърът за временно настаняване на..

публикувано на 03.12.20 в 14:43

В духа на Коледа: Девет бебета са се родили през първите три дни на декември в НиаМед

Има повишаване на раждаемостта от началото на този месец в болница НияMед. Това съобщи за радио Стара Загора д-р Николай Христов, Завеждащ акушеро-гинекологично отделение. От началото на месеца имаме 9 раждания. Тези, които очакват раждания в..

публикувано на 03.12.20 в 14:17

Стационарът за туберколоза в Стара Загора работи като ковид отделение

Прекратен е приемът на пациенти с туберколоза в единственото специализирано лечебно заведение в област Стара Загора, съобщи управителят на болницата за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания д-р Камелия Харачерова. Това се..

публикувано на 03.12.20 в 14:17