Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Загорец" победи "Хебър" и чака носителя на Купата на България

"Загоре" победи и отстрани от турнира за Купата на България тима на "Хебър"(Пазарджик). Лидерът в Югоизточната трета аматьорска лига победи един от отборите с претенции във второто футболно първенство с 2:1. Новозагорци стигнаха до успеха след пълен обрат.

Още в 8 минута гостите от Пазарджик поведоха в резултата след попадение на Тодор Чаворски. В края на полувремето обаче домакините от Нова Загора успяха да изравнят чрез Димитър Видев. Драматичната развръзка на срещата остана за последната 90 минута, когато Ивелин Иванов заби победното попадение за "Загорец", с което хвърли в екстаз феновете по трибуните. 

Успехът прати новозагорци в шестнайсетфиналната фаза на турнира за Купата на България. На 20 октовмри "Загорец" приема актуалния победител в надпреварата "Локомотив"(Пловдив). 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Първо ново попълнение за баскетболния "Берое"

Мартин Русев е първото попълнение в мъжкия отбор на баскетболния "Берое" за новия сезон , съобщиха от клуба. Той е на 20 години, висок е 188 см и играе на позицията гард. Има мачове за ЦСКА в НБЛ, както и за всички формации от школата на "армейците"...

публикувано на 26.07.24 в 16:20

900 млади лекоатлети ще стартират в Стара Загора

В събота и неделя СКЛА „Берое“ ще бъде домакин на Националния шампионат за юноши и девойки до 20 години. „Около 900 участници ще има“, съобщи за радио „Стара Загора“ Иван Попов, треньор в клуб „Берое“. И в двата дни надпреварите на стадион..

публикувано на 26.07.24 в 15:46

Бадминтонистите приключиха сезона с извънредно домакинство

В края на следващия месец в столицата предстои Държавно отборно първенство по бадминтон за мъже и жени, смесени отбори. Дотогава възпитаниците на СК „Бадминтон – Стара Загора“ ще имат кратка почивка и подготвителни лагери. Теодор Митев..

публикувано на 26.07.24 в 14:57

Талант напусна "Берое" заради неизплатени заплати

Младият талант на "Берое" Дамян Йорданов е прекратил договора си с клуба заради неплатени месечни заплати. Това става ясно от съобщение на Спортно-техническата комисия към БФС. "СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за..

публикувано на 26.07.24 в 12:01

15 лв. билет за първото беройско домакинство

ПФК "Берое" пусна в продажба билетите за първото си домакинство през сезона срещу "Локомотив" София , съобщиха от клуба. Срещата от II кръг на efbet Лига е насрочена за 29 юли, понеделник от 19:00ч. Цената на билета за мача е 15 лв. в предварителна..

публикувано на 25.07.24 в 14:49

"Берое" ще участва в Националната баскетболна лига

Стара Загора ще има мъжки отбор в баскетболния елит. Екипът на женския "Берое Стара Загора" поема администрирането на мъжкия "Берое" - както на първия състав, така и на детско-юношеската школа на клуба. Това обявиха от официалната фейсбук..

публикувано на 25.07.24 в 14:43

"Берое" пусна абонаментни карти по 200 лв.

Абонаментните карти на "Берое" за сезон 2024/25 вече са налични , съобщиха от клуба. Сезонните карти, които дават право на посещение на домакинските двубои от efbet Лига и Купата на България, може да закупите от фен магазина зад Съда (ул. "Захарий..

публикувано на 23.07.24 в 16:02

Силен финал на сезона за плувци от клуб „Траяна“

В Пазарджик бе проведен последният летен шампионат по плуване. По сините коридори стартираха 328 състезатели от 59 български клуба във възрастова група юноши и девойки младша възраст. „От „Траяна“ участваха 15 състезатели“, съобщи за радио..

публикувано на 23.07.24 в 14:57

"Берое" започна сезона с победа

"Берое" започна новия сезон в първенството с успех. Възпитаниците на Хосе Луис Ачиари се наложиха с 1-0 при гостуването си на новака "Септември" на старта на шампионата. Интернационалната селекция на старозагорския тим изигра добър мач и заслужено се..

публикувано на 22.07.24 в 23:13

Талант от ДФК "Шампион" ще бъде на проби в Загреб

В края на миналия месец ДФК „Шампион“ Стара Загора имаше последно изпитание преди лятната пауза. Играчите на клуба участваха в силен международен турнир в Несебър. Старозагорци постигнаха победи над връстниците си от „Академик“ Свищов и..

публикувано на 22.07.24 в 14:44