Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Гьоков: БСП няма да подкрепи правитерство на ГЕРБ

Георги Гьоков
Снимка: Емил Енчев

БСП и Коалиция БСП за България няма да подкрепят по никакъв начин правителство излъчено от ГЕРБ, след днешното връчване на мандат за съставяне на Кабинет от президента. Това коментира за Радио Стара Загора старозагорският депутат от БСП Георги Гьоков и допълни, че относно спекулациите за евентуална подкрепа от тяхна страна на ИТН, може да се случи само, ако се следват политики традиционни за БСП.

Гьоков е категоричен, че не бива да се подкрепя нещо, което не е ясно в каква посока ще тръгне, защото от ИТН няма ясно заявена програма , която да определя бъдещето им като партия.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Държавен куклен театър Стара Загора с две постановки на „Шарено петле“

И тази година Старозагорският куклен театър ще вземе участие в VII издание на Фестивал за куклено изкуство за всички възрасти „Шарено петле“,  Плевен с две постановки- за деца и за възрастни. „Банкови кризи и наказания“ от Жан-Пиер Мартинез, реж...

публикувано на 03.07.24 в 14:59

Пожар в апартамент в Стара Загора взе жертва

Жена на 63 години е загинала при пожар в апартамент на бул. „Цар Симеон Велики“ в Стара Загора, съобщават от пресцентъра на полицията. Сигналът е получен във вторник сутринта малко преди 6:30 часа. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и..

публикувано на 03.07.24 в 14:48
централна улица, Ямбол

Доброволни "Зелени патрули" ще следят за чистотата и реда в Ямбол

Община Ямбол започва инициатива за обществен контрол върху нерегламентираното замърсяване и реда в града, наречена "Зелен патрул". Целта на инициативата е да ангажира местните жители в поддържането на чист и подреден град. Това съобщи за Радио..

публикувано на 03.07.24 в 13:21
Плувен басейн, Стара Загора

Общинският плувен басейн няма да работи на 6 юли

На 6 юли /събота/, Общинският плувен басейн в Стара Загора няма да работи с граждани. Причината е провеждането на турнира "Синьо лято". В четвъртото издание на състезанието ще се включат около 300 плувци от цялата страна, родени 2012-2017 година...

публикувано на 03.07.24 в 12:46

Започва дарителска кампания за набиране на средства за проследяване на излюпените в Зоопарк Стара Загора белоглави лешоядчета

Община Стара Загора дари на дивата природа на България първото излюпено в пределите на Зоопарка белоглаво лешоядче. В края на отминалата седмица, екип на Зелени Балкани и представители на Зоопарк Стара Загора транспортираха вече порасналото малко до..

публикувано на 03.07.24 в 11:24

Възрастна жена от Казанлък хвърли 7000 лева през терасата си

В РУ - Казанлък се е явила 88-годишна жена, която заявила, че на същата дата, около 12:00 ч., на домашния ѝ телефон се е обадила плачеща жена, която ѝ съобщила, че по-голямата ѝ внучка е катастрофирала и е причинила смъртта на дете. В разговора се включил..

публикувано на 03.07.24 в 11:08

Мъж е с опасност за живота след катастрофа край град Шипка

49-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа, а спътникът му е пострадал, съобщават от пресцентъра на ОД МВР - Стара Загора.  Вчера малко след 12:30 часа  по първокласен път I-5 се е движил л.а. "Волво", управляван от 54-годишен мъж. На км...

публикувано на 03.07.24 в 11:02

Собственици на аптеки и фармацевти излизат на протест

Протест в цялата страна на собственици на аптеки и фармацевти ще спре за два часа работата на обектите.  Причина за това са предложените промени в начина на отпускане на лекарства по Здравна каса, с които се намаляват плащанията за изпълнение на..

публикувано на 03.07.24 в 08:39

До 15 юли се затваря централно кръстовище в Стара Загора

Заради ремонт от днес до 15 юли ще бъде затворено кръстовището на бул. „Цар Симеон Велики“ и ул. „Отец Паисий“ в Стара Загора. Въвежда се временна организация на движението за времето от 8.30 до 17.00 часа всеки ден. Общественият транспорт ще бъде..

обновено на 03.07.24 в 08:16
Константин Попов

Фармацевти от Ямболска област спират работа за два часа днес

Собственици на аптеки и фармацевти от Ямболска област ще преустановят работа за два часа в сряда в знак на протест срещу изменението на Наредба 4. Аптеките ще спрат да обслужват клиенти между 14 и 16 часа, уточни Константин Попов от Регионалната..

обновено на 03.07.24 в 07:23