Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Георги Киряков: Няма никакво значение как ще се гласува, важни са резултатите

Георги Киряков
Снимка: Мария Христова

Няма никакво значение дали ще се гласува с хартиена бюлетина, машина или по пощата, важно е какво става в края на изборния ден и кой гласува и защо гласуват. Така коментира готвените промени в изборния кодекс политологът Георги Киряков и допълни, че редовно се прави внушение от политиците с подобни теми, за да бъде отклонявано вниманието на хората от по-важните проблеми.

 Георги Киряков и е категоричен, че няма никакъв шанс да бъде съставено правителство, като прогнозира, че следващите избори ще бъдат през март следващата година.

Още от анализът на политологът Георги Киряков чуйте в прикачения звъков файл.

Още от категорията

Инвестирайте в пътешествия съветват от Института за анализи и оценки в туризма

Всеки може да избере къде да отиде с един клик на телефона . Отварянето на търсачките с адреси показва местата за настаняване, хотелите, квартирите и къщите за гости. Там ясно са посочени цените и условията, подчерта в интервю за предаването "Моята..

публикувано на 27.11.22 в 15:43

Укрепване на сградата, реставрация и художествено осветление на фасадата ще бъдат направени с ремонта на театъра

До дни ще бъде дадено началото на строителните дейности по мащабния ремонт на Драматичен театър "Гео Милев" - Стара Загора. След приключването му сградата ще отговаря на съвременните условия за достъпност на хора в неравностойно положение и на изискванията..

публикувано на 24.11.22 в 13:05

Благовеста Шинева: Има много жени-предприемачи, които са и много по-активни

Бизнесът в Стара Загора се развива. Има и много жени-предприемачи, които са много по-активни. Това заяви за Радио Стара Загора Благовеста Шинева от Центъра за изпитване и европейска сертификация по повод Международния ден на жената предприемач. Тя..

публикувано на 24.11.22 в 10:38
Георги Вулджев

Георги Вулджев: Твърде рано е да отбелязваме победа над инфлацията

Цените на различни стоки, като хранителните, дрехи и техника продължават да растат и е твърде рано да отбелязваме победа над инфлацията. Това коментира за Радио Стара Загора икономическият анализатор Георги Вулджев.  По думите му забавянето в..

публикувано на 21.11.22 в 15:14

По-добра координация за децата със СОП у нас с нова информационна система

„Да се даде възможност  на децата и младежите със СОП да получат безплатно устройство, за да се осигури повече безопасност за тях и повече спокойствие за техните родители е много добра идея. Тези устройства съвсем не са някаква новост и..

публикувано на 17.11.22 в 14:13

Ивайло Ябълкаров: Фондация "Мисия криле" подготвя различни инициативи свързани с темата за толерантността през месец ноември

16 ноември е обявен за международен ден на толерантността. На тази дата през 1996 г. на Общо събрание на ООН е приета Декларация за принципите на толерантността. Дали сме толерантни или не – това е въпрос, на който всеки сам трябва да си отговори, но..

публикувано на 16.11.22 в 08:35

Районът на "Марица-изток" е най-добрият в Европа за производство на зелен водород

Агенцията за регионално икономическо развитие (АРИР) в Стара Загора, съвместно с 5 чуждестранни партньорски организации, започва реализация на проекта RES-SKILL, финансиран по програма "Еразъм+" на ЕС.  В рамките на проекта се очаква да бъдат..

обновено на 15.11.22 в 16:11
Вежди Рашидов закрива продължилото три дни първо заседание на парламента, на което беше избран за негов председател

Първан Симеонов: Колкото повече минава времето, толкова повече расте шансът за кабинет

Има знаци за преосмисляне на червените линии, които партиите поставиха помежду си. Това коментира за Радио Стара Загора политологът Първан Симеонов. Анализаторът обаче отбеляза, че на този етап формациите като че ли не са готови да направят големия..

публикувано на 15.11.22 в 12:21
Борислав Цеков

Борислав Цеков: Консервативна и либерална Америка са паритетни

Резултатите от междинните избори за Конгрес в САЩ се оправдаха. Републиканците си връщат контрола в Камарата на представителите, а в Сената изглежда ще има паритет, който обаче ще е в полза на демократите. Това коментира в ефира на Радио Стара..

публикувано на 14.11.22 в 12:37
Мариета Ангелова с кукленият герой Главчо

Театрална къща "Мариета и Марионета" 30 години разказва добри приказки

С Мариета Ангелова се запознахме по телефона, преди 30 години. Тогава бях журналист с много идеи и малко опит, а тя актриса с много талант, и устрем за самостоятелен полет. В отиващата си 1991 година тя положи основите на бъдещата Театрална къща "Мариета..

публикувано на 13.11.22 в 15:54