Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Частични заледявания по пътищата на област Стара Загора

Проход на републиката
Снимка: АПИ

Пътищата в област Стара Загора са предимно сухи с изключение на районите на град Шипка, Павел баня, Мъглиж и Старозагорските минерални бани, където на места има заледявания. 

На прохода "Шипка" времето е ясно, температурата е - 5 градуса, шофьорите да внимават за заледени участъци, предупреждават от Областното пътно управление на Стара Загора. 

На прохода на Републиката температурата е - 1, пътят е сух. 

Придвижването по магистралите в района на област Стара Загора е без ограничения. Участъци от магистрала "Тракия" са мокри. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Галъп": 4% е избирателната активност към 9.00 часа

Около 4% е избирателната активност за националните избори към 9.00 часа. Тя е малко по-висока спрямо предходните избори, които се проведоха на 2-ри април 2023 г., Това съобщи Първан Симеонов, изпълнителен директор на "Галъп интернешънъл болкан", която..

публикувано на 09.06.24 в 09:59

Моите разбирания за свобода и демокрация са идеалистични

В деня на изборите у нас за Европарламент и Народно събрание гост на Радио Стара Загора е Иван Матев – актьор, фотограф, телевизионен водещ, снимал се в телевизионни реклами – всички помним Супер Любо, един от най-известните караоке ди джеи в България,..

публикувано на 09.06.24 в 09:50

Задържаха за измама 45-годишна жена от Хасково

45-годишна хасковлийка е задържана за измама в  Димитровград.  На спешния телефон е подаден сигнал за измамата от мъж на 91г. Той заявил, че с него се свързал мъж, представил се за лекар. Мнимият доктор го въвел в заблуждение, че снаха му е пострадала и се..

публикувано на 09.06.24 в 09:42
Ямбол - Център

Нормално започна изборният ден в Ямбол

Нормално започна изборният ден в област Ямбол. Всички членове на Секционни избирателни комисии са отворили навреме 4 са подвижните секции в областта. В 155 секции може да се гласува с машина. Имащите право на глас са малко над 105 000, а..

публикувано на 09.06.24 в 09:23

Множество сигнали за проблеми с машините в Стара Загора

С множество сигнали за проблеми с машините за гласуване започна изборният ден в Стара Загора. Всички секции са отворили врати навреме. Няма постъпили жалби за нарушения. Това съобщи за Радио Стара Загора председателят на РИК – Теодора Крумова...

публикувано на 09.06.24 в 08:28
Машина за гласуване на изборите

С проблем с една от машините започна изборняит ден в Сливен и Хасково

С проблем с една от машините започна изборния ден в Сливен. Във всички останали секции изборният ден е започна безпроблемно, съобщи говорителят на РИК Сливен Галя Хачатурян.  Проблемът е с изборна машина в 145 секция. Всички членове на СИК са се явили..

публикувано на 09.06.24 в 08:04

България гласува за национален и европейски парламент

Днес България гласува за национален и за европейски парламент. Гласуването отново ще е с машини и с хартиени бюлетини, като номерата на партиите са еднакви и за двата вида избори. Изборният ден започва в 07.00 часа и ще приключи в 20.00 часа. Ако пред..

публикувано на 09.06.24 в 07:01

Над 650 служители на МВР ще следят за реда на изборите в Старозагорска област

Предприети са всички необходими мерки за охраната на обществения ред в днешния изборен ден. Над 650 служителите на МВР са ангажирани в тази дейност в Старозагорска област, съобщи за Радио Стара Загора комисар Антон Иванов, началник на отдел "Охранителна..

публикувано на 09.06.24 в 07:00

Обвиниха 52-годишен мъж за убийство в Стара Загора

Окръжна прокуратура - Стара Загора привлече като обвиняем К.Г., на 52 г., за това, че на 07.06.2024 г. в гр. Стара Загора, във вилна зона "Баритна мина", местност "Бойчо бунар", е убил  М.Г., на 38 г. , съобщават от прокуратурата. На 7 юни 2024 г. около..

публикувано на 08.06.24 в 15:32
Теодора Крумова

По още 25 лева за всеки член на изборна секция, ако протоколът й е попълнен вярно

Допълнителен паричен стимул за членовете на секционни избирателни комисии, които предадат вярно попълнени протоколи, в гласувала Централната избирателна комисия снощи. Това съобщи за Радио Стара Загора председателят на Районната избирателна комисия в Стара..

публикувано на 08.06.24 в 11:01