Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама души загинаха в тежка катастрофа в Ямболско

Снимка: Радио Видин

Тежка катастрофа между тир и лек автомобил на международния път за граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Лесово“ отне живота на двама души, съобщиха от полицията в Ямбол. 

Инцидентът е станал малко преди 13:30 часа в участъка между село Козарево и разклона за село Чарган. 

Загиналите са шофьорът и пътник в лекия автомобил. 

Движението в участъка временно се пренасочва през Ямбол.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Търговски обекти неправомерно върху общински терени

Ресторант, кафе-аперитив и магазин от типа плод-зеленчук са заели общински терени неправомерно. Това става ясно от прегледа на ежеседмичната справка за констатирани нередности по наредби на Община Стара Загора за периода от 12-ти до 18-ти..

публикувано на 19.08.24 в 18:09

Ръководството на Община Стара Загора посрещна китайския посланик

Заместник-кметът на Община Стара Загора Радостин Танев посрещна делегация, водена от посланика на Китайската Народна Република у нас Дай Цинли. Делегацията гостува в града по покана на кмета Живко Тодоров, съобщават от пресцентъра на общинската..

публикувано на 19.08.24 в 17:42

Ограничено е разпространението на пожара между ямболските села Калчево и Победа

Ограничено е разпространението на пожара между ямболските села Калчево и Победа. На място остават огнеборци и земеделски производители с тежка техника.  Заради силния вятър, съществува опасност от ново разпалване на вече загасени огнища.  Тепърва ще..

публикувано на 19.08.24 в 17:26

Ресторант и кафе-аперитив заели с маси общински терени без разрешение

Ресторант, кафе-аперитив и магазин от типа плод-зеленчук са заели общински терени неправомерно. Това става ясно от прегледа на ежеседмичната справка за констатирани нередности по наредби на Община Стара Загора за периода от 12-ти до 18-ти август...

публикувано на 19.08.24 в 17:11
Снимката е илюстративна

Гасиха пожар между ямболските села Калчево и Победа

Пожар е избухнал този следобед между ямболските села Калчево и Победа. В гасенето са се включили и земеделски производители с тежка техника, към момента няма опасност огънят да засегне населени места. Пожарът се е разпространил на голяма,..

публикувано на 19.08.24 в 17:01

Няма заплаха за въвеждане на воден режим в област Стара Загора

Към момента няма тенденция и не се предвижда въвеждане на драстичен воден режим в област Стара Загора, в някои малки населени места е въведен частичен режим в определени часове от денонощието. Това съобщи на специална пресконференция областният..

публикувано на 19.08.24 в 15:36

Сдружение „Бъдеще за децата“ събира учебни материали за деца в неравностойно положение от Казанлък и Павел баня

За втора поредна година Сдружение „Бъдеще за децата“ събират учебни материали за деца в неравностойно положение от Казанлък и Павел баня. Това съобщи за Радио Стара Загора Невена Трифонова от сдружението.  Материалите ще бъдат събирани до 5..

публикувано на 19.08.24 в 14:33

Деца помагат на деца

Деца помагат на деца . Може би това е най-чистата форма на добротворство, която жители и гости на Стара Загора могат да срещнат на Кестеновата алея в Градската градина. Там, десетина малчугани предлагат изработени от тях картини, гривни,..

публикувано на 19.08.24 в 13:20
Румен Радев

Румен Радев отказа да назначи Горица Грънчарова-Кожарева за служебен премиер

Президентът Румен Радев отказа да назначи Горица Грънчарова-Кожарева за служебен министър-председател. Причина за това стана намерението на Кожарева да остави Калин Стоянов за вътрешен министър.  След изчитането на имената в новия служебен кабинет, Радев..

публикувано на 19.08.24 в 11:21

Спират водата в Стара Загора заради авария на главен тласкател

Във връзка със отстраняване на авария на главен тласкател между Ягода 2-ри и Ягода 3-ти подем  на   19.08.24 г.   ще има пълно спиране на водоподаването   за град Стара Загора, информират от ВиК- Стара Загора. От там предупреждават още..

публикувано на 19.08.24 в 11:20