Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В казанлъшката Поликлиника ще се състои втората среща от новата инициатива на здравното заведение - Училище за родители


На 31-ви май в казанлъшката Поликлиника ще се състои втората среща от новата инициатива на здравното заведение - Училище за родители. Темата ще бъде свързана с най-честите инфекции през пролетно-летния период. Занятията ще продължат два часа - от 14.00ч. до 16.00ч. и ще бъдат проведени в Конферентната зала на ДКЦ Районна поликлиника гр. Казанлък. Посещенията са безплатни, във връзка с ангажимента, който ДКЦ Районна поликлиника има към развитието и стимулирането на детско и майчино здравеопазване. Това каза за радио Стара Загора д-р Ралица Пейчева – лектор и инициатор за създаването на „Училище за родители“.

Много въпроси стоят пред бъдещите родители и съответно – много отговори. Част от тях ще бъдат засягани от д-р Пейчева в ежемесечни срещи.

Инициативата "Училище за родители" ще се състои ежемесечно в обявена предварително дата, а засяганите теми ще бъдат от различно естество, касаещи растежа, развитието, храненето, закаляването и борбата с най - честите инфекции при децата, допълни още д-р Пейчева. 

Подробности чуйте в звуковия файл. 


БНР подкасти:Последвайте ни и в