Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

За трета поредна година Doctor Rock Fest в Стара Загора

Ритъмът на рока ще завладее сцената на Античен форум „Августа Траяна“ в края на месец юни

Задава се третото издание на българския фестивал за лекарски рок групи - Doctor Rock. На 28 и 29 юни, Стара Загора ще бъде разтърсена от рок адреналин, поднесен не от кой да е, а от лекари-рокаджии.

„След успешния старт през 2022 година, ние от Очна клиника „Трошев“ и LED SEVEN BAND, решихме да създадем традиция и ето, вече трета година. Две вечери рок, добро настроение и срещи с приятели“, обещават организаторите.

Във фестивала участие ще вземат  банди от Стара Загора, София, Пловдив и Велико Търново.

Защо „Doctor ROCK”? Какво ще се получи, ако се съберат на едно място рок банди, в които свирят лекари? Естествено ДОКТОР РОК – музика, която лекува душата.

ПРОГРАМА:

28.06.2024 г.

– Macrophagos – Стара Загора

– Доктори – Пловдив

– Restart Rock Band – София

29.06.2024 г.

– Sutura – Пловдив

– A.CP.C – Велико Търново

– Led Seven Band – Стара Загора

ВХОД СВОБОДЕН!
Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Социални предприятия ще дават шанс за работа и доход на уязвимите хора

Как в Стара Загора да се създадат социални предприятия, в които да се трудят и да получават доходи хората със специфични потребности и от уязвимите групи, обсъди зам.-кметът с ресор „Общинска собственост, здравеопазване и социални дейности“ Павлина..

публикувано на 19.06.24 в 09:52

"Дигитален асистент" следи здравословното състояние на 50 възрастни в община Свиленград

Свиленград е първата община в област Хасково, която внедри услугата "Дигитален асистент" за възрастни хора. Това съобщи по време на изнесеното студио на Радио Стара Загора Марияна Димитрова – ръководител „Социални услуги“ в Общината. Дигиталните..

публикувано на 19.06.24 в 09:21
Община Свиленград

Свиленград с иновативен проект за благоустрояване на кв. „Изгрев“

В следващите две години Община Свиленград ще реализира цялостен проект за реновиране и облагородяване на най-големия квартал – „Изгрев“. За целта местната администрация е изградила цялостна концепция за новия вид на жилищния комплекс. За Радио Стара..

публикувано на 19.06.24 в 09:17

Анастас Карчев: Бъдещето на Свиленград е туризмът

Бъдещето на Свиленград е туризмът, каза в изнесеното студио на Радио Стара Загора в Свиленград, кметът на града Анастас Карчев. 2019 година той отчете като най-силна, когато са били реализирани над 100 000 нощувки. След ковид кризата през миналата..

публикувано на 19.06.24 в 08:59

Над 2800 седмокласници от Старозагорско на НВО по български език и литература

Очаква се над 59 000 седмокласници да се явят на Национално външно оценяване по български език и литература. В област Стара Загора над 2800 седмокласници ще се явят. Те ще полагат изпитите в училищата, в които учат, като се допускат до залите срещу..

публикувано на 19.06.24 в 08:08

Стара Загора се включва в кампанията за безплатни изследвания „5 минути за здраве“

Безплатни изследвания на основни здравни показатели и функцията на белия дроб ще се проведат с помощта на телемедицината на 21 юни (петък) от 11:00 до 15:00 часа в парк „Пети октомври“ в Стара Загора. Те са в рамките на кампанията „5 минути за..

публикувано на 19.06.24 в 07:09

Детски забавления за безопасно лято в Стара Загора

Детски забавления под мотото „Безопасно лято в града“, посветено на пътната безопасност, ще се проведе в петък 21 юни, от 17:00 часа, източно от сградата на Община Стара Загора. От СНЦ „Аз съм бъдещето, пази ме“, канят всички деца на възраст от 3 до 13..

публикувано на 18.06.24 в 16:23

Усложнява се пожароопасната обстановка в Ямболско

Продължава да се усложнява пожароопасната обстановка на територията на цялата Ямболска област. Възникналите пожари само от началото на месеца са двойно повече, в сравнение с тези през същия период на миналата година.  От началото на месеца са пламнали 67..

публикувано на 18.06.24 в 15:59

"Лято в Библиотеката" отвори врати за децата

Библиотека „Родина” откри традиционната си лятна програма за работа с деца. Проектът „Лято в Библиотеката” започна днес, 18 юни. Той ще предостави безплатен достъп на деца от Стара Загора и гости на града до образователни и творчески работилници...

публикувано на 18.06.24 в 15:41

Община Нова Загора: Пазете се от измамници при ремонта на покриви

Община Нова Загора апелира гражданите, чиито имоти са пострадали от градушката миналата седмица да бъдат особено внимателни при наемането на майстори и фирми за ремонт на покриви.  През последните няколко дни в града са се появили групи предлагащи тази..

публикувано на 18.06.24 в 15:34