Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Даниел Петров: Стартирахме с две победи, сега ще търсим нов успех като гости


"Постигнахме втора победа от началото на шампионата в областна група "Стара Загора". Съперникът - "Чирпан" бе равностоен на нас отбор и на почивката резултатът бе 1:1. През втората част успяхме да направим добри атаки и така стигнахме до победата с 2:1. Сега имаме гостуване на ФК "Овощник". Няма да е лесно там. Дано тимът ни набира все повече "скорост" и играем силно занапред. Това е най-важното и така да радваме нашите почитатели" заяви за Радио Стара Загора старши треньорът на ФК "Мини Марица изток" Раднево, Даниел Петров.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Седем медала извоюваха бойци от „Аскен“

В старозагорската спортна зала „Иван Вазов“ завършиха битките от традиционния турнир по киокушин карате за Купа „Стара Загора“. „Много силен турнир, много хубави битки, израстват децата“, обобщи пред радио „Стара Загора“ Мирослав Митев, треньор..

публикувано на 19.10.24 в 16:57

Класическа победа за "Берое"

"Берое" победи с 3-0 "Спартак" Варна като домакин в мач от поредния кръг от футболното ни първенство. Головете за старозагорския тим отбелязаха Енцо Еспиноса, Исмаел Ферер и Сантиаго Годой. И трите попадения паднаха след груби грешки на футболисти от..

публикувано на 18.10.24 в 19:09

Георги Пелтеков:Бейсджъмпингът дава усещане за свобода

Адреналинът е движеща сила за мнозина, но за някои хора той е начин на живот. Такъв е случаят с Георги Пелтеков – един от малкото българи, които се занимават с уингсют скокове. Това е спорт, при който скачаш от високи скали или сгради със специален..

публикувано на 18.10.24 в 15:10

Над 30 блейдъри ще участват в международно състезание в Стара Загора

Тази събота, 19 октомври, в парк „Артилерийски“ в Стара Загора ще се проведе международно състезание по блейдове, което ще събере най-добрите от България и съседните държави. Събитието ще започне в 13:00 часа и обещава вълнуващи демонстрации на..

публикувано на 18.10.24 в 14:33

Стара Загора ще бъде домакин на няколко големи спортни събития през уикенда

Стара Загора ще бъде домакин на вълнуващи спортни събития през предстоящите три дни. XIII  Международен турнир по плуване    " Руси Русев  " ,   Турнир  по карате киокушин  "Купа Стара Загора" и състезание по ролер блейдинг ще зарадват..

публикувано на 18.10.24 в 09:46

Оспорвани битки се очакват в Стара Загора

В събота от 11 часа в старозагорската спортна зала „Иван Вазов“ е началото на традиционния турнир по киокушин карате за купа „Стара Загора“. „Състезанието е за възрасти до 12 и до 14 години“, съобщи за радио „Стара Загора“ Мирослав Митев, треньор в..

публикувано на 16.10.24 в 18:29

Клуб "Траяна" ще бъде домакин на традиционен турнир

В петък, събота и неделя в Стара Загора ще бъде проведено тазгодишното издание на турнира в памет на Руси Русев. Надпреварата ще започне в 16 часа в петък, а 10 минути преди това е официалното откриване. Очаква се официални гости да бъдат Таня..

публикувано на 16.10.24 в 18:07

Красимир Мечев: Очаквам трудно гостуване на "Спартак" в Пловдив

"Победихме в последния кръг тима на "Секирово" с 2:0 у дома. Още първото полувреме реализирахме попаденията, а през втората част имахме още възможности, но пропуснахме да победим по-убедително. Имаме едно ядро от 10-11 опитни играчи и покрай тях и..

публикувано на 16.10.24 в 11:44

Грации от „Берое“ с успешни изяви

Силно се представиха възпитанички на СКХГ „Берое“ на подиума в София и Варна. В международния турнир във Варна се изявиха 14 малки грации от клуба. „Те са родени в периода от 2017 до 2012 година, нашите малки надежди, които тепърва навлизат“, каза..

публикувано на 15.10.24 в 18:09

15 лв. билет за "Берое" - "Спартак"

ПФК "Берое" пусна в продажба билетите за двубоя със "Спартак" Варна. Срещата от VIII кръг на шампионата е насрочена за 18 октомври, петък от 17:00ч .  Цената на билета за мача е 15 лв. в предварителна продажба , както и в деня на мача. Пропуските за VIP..

публикувано на 15.10.24 в 15:49