Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стоилов иска "сините" да повторят играта от предишните мачове с Лудогорец

Станимир Стоилов
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов иска да види амбиция, желание и себераздаване от своите футболисти в отложения шампионатен мач срещу шампиона Лудогорец.

"Сините" гостува на "Хювефарма Арена" в Разград утре от 15 часа. Само три дни по-късно двата отбора отново ще се срещнат, този път в мач от осминафиналите за Купата на България.

"Иска ми се отборът да играе на нивото, което показа от последните 4-5 мача с Лудогорец. Знаем, че се изправяме срещу добре обиграния хегемон в българския футбол. Важно е играчите да покажат амбиция и желание в мачовете срещу най-добрия отбор в България. Тогава може да видим нашето ниво и всеки футболист да защити мястото си в Левски", каза Стоилов на брифинга преди мача.

"Ако покажем същата игра от последните мачове срещу Лудогорец, без значение на резултата, ще бъдем удовлетворени. Не делим мачовете за Купата и първенство. Ще подходим мач за мач. Петрис е контузен и все още не води тренировъчен процес. ОТ един-два дни имаме проблеми и с Ноа Сундберг, но се надяваме той да оздравее до мача с Лудогорец. Другите са в добро състояние", каза още наставникът.

Той добави, че вратарят Николай Михайлов няма да може да пази в мача за Купата на България срещу Лудогорец в неделя, тъй като е контузен.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени