Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стамен Белчев: Готови сме за продължения и дузпи

Стамен Белчев
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА София ще направи всичко възможно да спечели баража за класиране в евротурнирите срещу ЦСКА 1948 утре, за да се реваншира пред феновете си за проваления сезон. Това заяви старши треньорът на ЦСКА София Стамен Белчев на брифинг преди двубоя за място в Лига на конференциите, който ще се играе утре от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски". Той заяви, че отборът е готов и за продължения и дузпи, ако се наложи.

"Армейците" завършиха на трето място в класирането, което ги прати на бараж срещу седмия ЦСКА 1948. Отборът на Белчев няма победа в последните пет мача във всички турнири.

"Третото място е провал за ЦСКА. Длъжници сме на феновете. Надяваме да ни подкрепят утре, както винаги са го правили. Ще направим всичко възможно с една победа утре да се отблагодарим на феновете за доверието. Ще направим така, че противникът да се съобразява изцяло с нас и да сме отборът, който контролира играта през целия мач. Нищо не се е променило от последния път спрямо моето бъдеще, имайте малко търпение", коментира Стамен Белчев.

Треньорът е убеден, че играчите му ще подходят с максимална мотивация и концентрация, въпреки че някои от тях са с изтичащи договори и ще напуснат клуба след този мач.

"На момчетата се плаща за да са  полезни до последния ден, в който са в клуба. Не се съмнявам в техния професионализъм", каза Белчев.

Той вярва, че ЦСКА София ще спечели в редовното време, но добави, че отборът е готов и за вариант продължения и дузпи.  

"Готови сме и за продължения, и за дузпи, но се надяваме да свършим работата си в редовното време. Трябва да има баланс между желание и емоции. Мач като мач, трябва да покажем най-доброто", каза още треньорът.

Той загатна, че сам ще си тръгне от отбора, ако не успее да спечели баража.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна