Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Малин Христов: Вярваме в Альоша Андонов и в играчите, "Бдин" ще ни зарадва с победа!"

Стефан Павлов от Бургас е главен съдия на мача от 6-ия кръг от първенството на Западна "Б" група между "Академик" София и ОФК "Бдин" Видин, съобщиха от пресклуба на видинския тим. Помощници са Тодор Богданов и Стефан Димитров също от Бургас. Четвърти съдия е Светослав Джевизов от София.
Мачът ще се играе в събота-17 септември от 17.00 часа в София. Отборът на ОФК "Бдин" води нормална подготовка за мача. Няма контузени и наказани играчи и старши треньорът на видинчани Альоша Андонов ще може да разчита на всички картотекирани футболисти.
"Изиграхме два не добри мача, реализирахме загуба и равен, но това не е фатално. Всичко е нормално и се надявам от събота да започне победната ни серия. И миналата година стартирахме колебливо с нов отбор, а и тази година имаме много нови момчета, но мисля че всичко ще дойде на мястото си. Имаме добър отбор. Имам уверенията на играчите и треньора, че предните мачове просто сме имали малшанс и от тук нататък нещата ще се променят. Показахме слаба игра и за това се получиха тези резултати. Вярваме в треньора Альоша Андонов и в играчите и мисля, че те още в събота ще го покажат и ще бъдем в челото на класирането"- заяви изпълнителният директор на ОФК "Бдин" Малин Христов, след заседание на УС на клуба.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна