Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Контузии мъчат отбора на Монтана преди контролата със "Спортист" Своге, "Ботев" Враца гостува на "Миньор"

Новакът в елитната ни "А"- група "Ботев" Враца гостува в Перник на местния "Миньор". След края на мача старши-треньора на врачани Атанас Джамбазки ще даде двудневна почивка на възпитаниците си, като подновяването на тренировките ще е в понеделник на 10 октомври.

Във вторник "Ботев" разби с 4:0 "Чавдар" /Бяла Слатина/. В тази контрола бяха изпробвани възможностите на евентуалните нови попълнения - Иван Караманов и Боян Гайтанов.

Другият отбор от Северозапада в елита Монтана приема на стадион "Огоста" от 16 часа втородивизионния "Спортист" Своге.

Преди седмици монтанци имаха уговорка с "Бдин" Видин. В сряда от крайдунавския тим се отказаха изненадващо. Изпълнителният директор на тима Румен Панайотов тогава реагира мигновенно и уреди "Малеш" Микрево. В последствие обаче от Микрево се отметнаха от уговорката. Така пред монтанския тим остана последна възможност за проверка с отбора от Града на шоколадите.

По всяка вероятност срещата пропускат Георги Мечечиев и вторият капитан на Монтана Димитър Илиев заради разтежения. Антон Личков също няма да играе. Заради проблеми с дясното коляно срещата пропуска и халфът Светлан Кондев. Очаква се в игра да влезе нападателя Димитър Воденичаров.
По публикацията работи: Eкип на РАДИО ВИДИН
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна