Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Димитър Герасимов се срещна с кмета на Видин Герго Гергов, "Бдин" ще атакува "А" група

Играчите получиха пари и излизат за победа срещу "Пирин" Гоце Делчев

Новият финансов благодетел на "Бдин", Димитър Герасимов бе във Видин и проведе среща с кмета на града Герго Гергов, съобщиха за РАДИО ВИДИН от ръководстовто на клуба.

Всички детайли около регистрацията на "Бдин", като акционерно дружество бяха уточнени и двамата си стиснаха ръцете. С Герасимов пристигна и изпълнителния директор на тима, Иван Бербатов. След срещата с кмета, Герасимов заедно с градоначалника посетиха стадион "Бенковски", където се проведе среща с общински съветници и старите членове на Управителния съвет на клуба. След тази среща Димитър Герасимов проведе разговар и с играчите, като веднага след това те получиха и обещаните им премии за мача със "Сливнишки герой".

"Целите пред отбора остават, а те са класиране в "А" група", заяви Герасимов и пожела успех на момчетата в днешния мач с "Пирин" Гоце Делчев.

"Всички пари, които имат да се изплащат на играчите ще бъдат разплатени до Нова година", потвърди Герасимов.


Над 200 фена посрещнаха с аплодисменти на стадиона новият бос на "Бдин", както и кмета Гергов. Въпреки трудностите, които изпитва общината във връзка с неплатената електроенергия, на стадиона има ток. Обекта се захранва от агрегат. Причината за спиране на тока не е в клуба. Електроенергията се заплаща от Общинско предприятие "Спортни имоти", което е към Община Видин. Поради факта, че общината не е заплатила електроенергията си, тя е спряна и във всички спортни обекти в града, както и в общината.

Ръководилият последното дерби между Левски и ЦСКА столичен арбитър Таско Тасков, ще бъде съдия мача между "Бдин" Видин и "Пирин" Гоце Делчев днес. Негови помощници ще бъдат Веселин Мишев и Дениз Соколов, също от София. Началото на срещата е от 14.30 часа. Мача за видинчани пропуска наказаният за 4 мача Десислав Русев.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна