Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Нинов: "Нашето ръководство има амбициите за шампионската титла в групата"

Днес на стадион "Бенковски" във Видин "Бдин" прави своята първа тренировка, след приключването на подготвителния лагер в Сандански.

"С оглед на лошите климатични условия в страната през последните седмици смея да твърдя, че "Бдин" направи добри мачове в Сандански. Оттук нататък ни трябва стягане и се надявам на 3 март да зарадваме видинчани с победа над "Академик" София. Малко съм притеснен по отношение на този мач, не е тайна, че нашето ръководство има амбициите за шампионската титла в групата. Бих искал момчетата да играят на 100% всеки мач и да няма подценяване. Силите са изравнени и срещу "Бдин"- и като домакин, и като гост, ще се играе твърдо. Факт е, че подготовката ни закъсня, но отборът е подготвен и няма да спираме да работим за всеки мач. Това, което ми се иска, е да вземем първите два мача, а времето, което ще имаме между втория и четвъртия кръг, ще го наваксаме във физическа подготовка, тактика и т.н", каза за РАДИО ВИДИН старши треньорът на видинските "лъвчета" Николай Нинов.

Списък на играчите в "Бдин" за пролетния дял на шампионата в Западната "Б" футболна група:

Тодор Кючуков, Димитър Симеонов, Георги Николов, Георги Георгиев, Цветан Зарев, Мирослав Ризов, Петър Кюмурджиев, Мартин Керчев, Димитър Петков, Николай Цветков, Петър Петров, Борислав Хазуров, Цветослав Тодоров, Христо Матев, Ивайло Иванов, Иван Мишев, Ангел Цолов, Антонио Ласков, Куатара Мамаду и Тодорин Димитров.
По публикацията работи: Борис Борисов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени