Eмисия новини
от 08.00 часа

Д. Пеевски: С Владислав Горанов не сме говорили нищо интересно, случайно се видяхме там

Снимка: БГНЕС

В парламентарните кулоари Делян Пеевски каза, че на прословутата снимка с бъдещия финансов министър Владислав Горанов не са говорили за нищо специално.

Моля ви се, дайте излишни глупости да не си говорим.  Нищо не съм си говорил интересно с него, съвсем случайно се видяхме там.
  
На въпрос как ще коментира твърдението на Петър Москов от Реформаторския брок, че ДПС е проклятието на България, Делян Пеевски препоръча на репортерите "да видят блясъка в очите на Москов". Бъдещият здравен министър пък коментира думите на Пеевски така:

В момента, в който цитирах или употребих името на господин Пеевски, това беше свързано със следното, опитах се да обясня на г-н Лютви Местан, че за да има прозрачно, осветено за всички вас, за медиите, за хората, управление, то трябва да почива на ясно мнозинство, формирано около ясна програма. И всеки друг начин за формиране на мнозинство и на правителство е част от света на сенките, а сенките раждат чудовища и попитах г-н Пеевски дали е съгласен. Това беше всичко.


Още от

Преглед на българския печат

публикувано на 16.10.19 в 06:45

Празник на авиацията и ВВС

публикувано на 16.10.19 в 04:36