Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Музика и снимки от Брайън Адамс

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Една от най-големите звезди в историята на музиката – Брайън Адамс, ще свири тази вечер за българската публика. След 10 години пауза канадският певец идва за втори път в нашата страна. Концертът ще е в столичната зала "Арена Армеец", като началото му е обявено за 20.00 часа.

Шоуто на Адамс е част от световното турне на изпълнителя Get Up. С това турне певецът и китарист представя своя 13-и студиен албум. Българската публика ще може да се наслади на най-големите хитове на Адамс, измежду които неостаряващи класики като "Run To You", "Everything I Do"/I Do It For You/, "Please Forgive Me", "Хевън" и много други.

Брайън Адамс си е спечелил статут на една от най-големите легенди в историята на музиката. Има продадени над 65 милиона албума и безброй хитове. Бил е номер едно в над 40 държави и е изнасял концерти на шест континента.

Едно от хобитата му е фотографията, на която се посвещава с голям успех. Преди концерта си у нас Адамс ще открие изложба със свои авторски снимки. Експозицията XPOSED и WOUNDED ще гостува в страната ни до 12 ноември.

Предишният му концерт беше в Зимния дворец на спорта в София в края на 2006 година.

Няма как да забравя публиката – изключително развълнувани и ентусиазирани хора. Имам и хубави спомени за хотела, в който бяхме. Тогава обаче пътуването беше много набързо и нямах време да видя нищо друго, споделя спомените си Брайън Адамс.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени