Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Симеон Славчев: Контузените играчи ще ни липсват

Снимка: БГНЕС

Националът на България Симеон Славчев коментира ситуацията около състава на „лъвовете” преди световната квалификация с Холандия. Двата тима ще спорят един срещу друг утре, 25 март, на стадион „Васил Левски” от 21.45 часа. Срещата ще бъде предавана пряко по "Хоризонт"

За мача с „лалетата” българите ще са без трима от основните си футболисти – капитана Светослав Дяков, титулярния страж Владислав Стоянов, както и играча на ЦСКА Москва Георги Миланов.


Това са футболисти, които със силните си страни допринасят много за отбора. Всеки един от тях тримата ни помага страшно много на терена – Дяков със своето спокойствие, Миланов с техниката и бързина си, а Стоянов с добрите си изяви на вратата. Това, че няма да са с нас е разочароващо, но е част от играта, заяви Славчев.

Относно очакванията си за двубоя и ситуацията в тима, Славчев заяви: Атмосферата в отбора е добра. С повечето момчета се познаваме от доста време. Мога да заявя, че в този отбор има и приятели, с които можем да се борим заедно на терена.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна