Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дерменджиев след 4:0: "Лудогорец" все още не е на финал

Георги Дерменджиев
Снимка: ПФК Лудогорец

"Лудогорец" все още не се е класирал за финал. Това обяви след успеха с 4:0 срещу "Литекс" в първия полуфинал от турнира за купата на България по футбол старши-треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев.

Не бих казал, че сме на финал, защото има още 90 минути, които трябва да изиграем. Като преднина четири гола е комфортно. Има сериозна разлика в класите, контролирахме мача, имахме изключително много ситуации - през първото ги вкарахме, а през второто - не, каза Георги Дерменджиев. Той призна, че е искал да види момчетата от школата на "Лудогорец" в официален мач.

Това са футболисти от нашата школа. Когато има възможност, ще им давам игрово време. Сашко Василев и Дани Наумов се представиха много добре, похвали ги Георги Дерменджиев. Според него и "Лудогорец" може да загуби.

Футболистите не са машини. Всеки може да загуби. Виждате отбори от каква класа губят поредица от мачове. И ние можем да загубим. Но нашите футболисти знаят кога трябва да се вдигнат и да победят. Срещу ЦСКА искам да се реши всичко на терена. Да се получи добър мач и да се хареса на истинските ценители на футбола, завърши Георги Дерменджиев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна