Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Боримиров бесен, обмисля глоби в "Левски"

Даниел Боримиров
Снимка: БГНЕС

Спортният директор в "Левски" Даниел Боримиров беше крайно разочарован от загубата на тима с 0:3 от ЦСКА София в двубой от 30-ия кръг на Първа лига. Той изрази мнение, че многото индивидуални грешки са в основата на болезненото поражение. Боримиров не спести критики към футболистите на "сините" и дори намекна, че някой от тях са загубили шансовете си да останат на "Герена". 

Вкараха ни два гола от съблекалнята. Когато правим индивидуални грешки, е нормално да ни накажат. Не мога да си обясня как може футболисти с толкова опит да правят такива грешки, започна ядосаният Даниел Боримиров. Според него ЦСКА София не е надиграл "Левски".

Не мисля, че ЦСКА ни надигра чак толкова. Нашите грешки в началото на мача просто ни костваха много. След това противникът се прибра и заигра компактно. Вкараха ни гол и от статично положение. Това е положението - който по-малко греши, той побеждава. От видяното ще реша кой ще остане в Левски. Лятото ще разберете повече. Всеки един трябва да очаква тези дербита и да играе на ниво. След като не го правят, нямат място в "Левски. Не знам дали ще има санкции за играчи. Може би. Ще видим. Сега не мога да кажа, продължи Даниел Боримиров. И добави:





Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна