Николай Нанков: Все още няма човек, който да заеме мястото на подалия оставка Павел Тенев

Снимка: БГНЕС

Все още няма човек, който да заеме мястото на заместник-министъра Павел Тенев, който подаде оставка заради снимка с нацистки поздрав. 


Това каза в кулоарите на парламента регионалният министър Николай Нанков:
Ами аз не съм работил с колегата, за да мога да кажа дали е ценен кадър, но гледайки автобиографията, като професионални качества, аз миля, че той беше наистина прекрасен професионалист. Не, няма още заместник. На мен ми трябва изключително много. Не само на мен в лично качество, а на цялото министерство, тъй като това са много важни ресори.
Още от категорията
Румънският президент Клаус Йоханис

Президентът на Румъния критикува плана за местене на посолството в Йерусалим

Румънският президент Клаус Йоханис остро разкритикува плана, обявен от лидера на управляващата партия за преместване на посолството на страната в Израел от Тел Авив в Йерусалим, предаде АФП. Държавният глава „не е бил консултиран или информиран за този процес“, обявиха от кабинета му в изявление. В него се добавя, че според президента..

публикувано на 20.04.18 в 13:13
Андрей Новаков

Андрей Новаков се обяви за запазване на финансовата рамка на петте фонда в кохезионната политика на ЕС

За запазване на финансовата рамка на петте фонда в кохезионната политика на Европейския съюз след 2020 година се обяви евродепутатът Андрей Новаков , който беше избран за главен преговарящ от Европейския парламент по политиката за сближаване. Първия коментар след избирането си Новаков направи за БНР в Благоевград, където представя българската..

публикувано на 20.04.18 в 13:05
Баските вестници

ЕТА поиска прошка за злото, което е причинила

Нелегалната баска сепаратистка организация ЕТА призна, че с въоръжената си борба за независимост на Страната на баските е причинила зло и поиска прошка от жертвите, предаде БТА. В изявлението на ЕТА, публикувано днес от баския в. „Гара“, организацията обаче твърди, че не само тя носи отговорност за страданията в испанската автономна област...

публикувано на 20.04.18 в 12:40

Л. Павлова: Европредседателството се извършва професионално и в духа на конструктивен диалог

Министърът на Българското европредседателство Лиляна Павлова увери, че председателството се извършва професионално, динамично, интензивно и в духа на конструктивния диалог. Депутатите изслушват Павлова за постигнатите резултати и изпълнението на приоритетите за първото тримесечие. "Завършени са 15 досиета, има напредък по над 35 законодателни..

обновено на 20.04.18 в 12:21

Цветан Цветанов и Крум Зарков "кръстосаха шпаги" заради президента

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов потвърди днес позицията си, че в черновата на заключителния документ от вчерашния Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС), публикувана от администрацията на Президентството, е имало изводи, несъвместими с членството ни в ЕС и НАТО. В парламента Цветанов коментира, че..

обновено на 20.04.18 в 12:03

Рейтингът на Путин падна под 50%

Един месец след президентските избори доверието в руския президент Путин е паднало с почти 7%, съобщава Всеруският център за изучаване на общественото мнение. По данните на социолозите рейтингът на Путин е регистрирал понижение от 6,9% – от 55,3 на сто непосредствено преди изборите на 18 март до 48,4% в средата на април. Според генералния..

публикувано на 20.04.18 в 12:01
Румен Радев

Румен Радев: Упреците за някои сектори не бива да се тълкуват като опити за конфронтация

Президентът Румен Радев заяви, че не търси конфликти, а сътрудничество в името на България. В Монтана държавният глава отговори на критиките на Цветан Цветанов от ГЕРБ, като подчерта, че финансирането на предизборната му кампания е напълно прозрачно и всички документи са на сайта на Сметната палата. Радев обясни, че неговите упреци за..

публикувано на 20.04.18 в 11:39