Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пике: "Барселона" трябва да задържи Неймар

Жерар Пике
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Защитникът на "Барселона" Жерард Пике говори заедно с Хавиер Масчерано на обявената пресконференция от клуба във Вашингтон преди контролата с "Манчестър Юнайтед" и даде разяснения за публикуваната от него снимка с Неймар в социалните мрежи и текста към нея: „Остава!”

Това е лично мое мнение. Просто това е, което чувствам. Това е повече желание, не е нищо официално. Надявам се да остане, сподели Пике и след това обясни какво си е говорил с Неймар.

Говорихме си с него тези дни и се опитах да му разясня ситуацията, в която е той. Напълно разбираемо е да има колебания. В крайна сметка той е на 25 години и е уникален талант. Той има опции на масата. Не мисля, че става въпрос за пари, а за спортни неща. След това идва въпросът за лидерската позиция в отбора, тъй като тук тя съвпада с Лео Меси, който е най-добрият в света. "Барселона" трябва да се бори с всички усилия, за да го запази в отбора. Ако аз трябва да кажа, това е той да не отива в Париж. Той е още едно дете и колебанията са му разбираеми, каза още Жерар Пике.  


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна