Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Домусчиев: Късметът и Бог не бяха с нас

Кирил Домусчиев
Снимка: БГНЕС

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев благодари на футболистите за себераздаването в мача-реванш от третия предварителен кръг на Шампионската лига срещу "Апоел" (Беер Шева), спечелен от българския шампион с 3:1. "Зелените" отпаднаха от най-силния европейски клубен турнир след общ резултат 3:3 и по-малко отбелязани голове на чужд терен.  

Благодаря на момчетата и треньора за играта и характера, който показаха по време на снощния мач с Апоел! Благодаря и на нашите фенове, които препълниха стадиона и за пореден път подкрепиха Лудогорец във важен двубой! Късметът и Бог не бяха на наша страна. Не винаги по-добрият отбор продължава напред в Шампионска лига. Нашата цел сега е участие в групите на Лига Европа и силно представяне в шампионата. Момчета, горе главите! Продължавайте да се раздавате на терена и с подобна игра да радвате окото на любителите на футбола!
Всеки мач оттук нататък, независимо дали от първенство или Лига Европа, е от значение и трябва да го изиграете както реванша с Апоел! Успех, момчета и поздрави на феновете, които ни подкрепиха!!!
" написа Домусчиев в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени