Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шийрън и Бейонсе стоплят сърцата ни в ремикса на Perfect

Бейонсе и Ед Шийрън

СнимкаКато предколеден подарък Ед Шийрън ни зарадва с нова версия на хит сингъла си Perfect, в която участва иконата Бейонсе. Парчето, което така или иначе в оригинал се справя добре като се е настанило удобно в топ 10 на радио класациите и от двете страни на Атлантика, ни грабва с нова сила. Ремиксът звучи сякаш по-романтично и по-интимно от преди. Перфектен саундтрак за приказна зимна картина.

Ед Шийрън имаше нужда от повдигане на рейтинга си тази седмица след сюрпризиращите новини от номинациите за Грами наградите. Британският музикант остана неочаквано ощетен от основните категории. Както албумът му Divide, така и вездесъщия сингъл Shape of You се спрягаха сигурни претенденти съответно за Албум на годината и Песен и Запис на годината, но уви. Divide получи една номинация – за Поп вокален албум, а Shape of You e в категорията за Солово поп изпълнение. И на двете места ще е трудно на Ед да победи конкуренцията си от Кеша и Лейди Гага.

Плачевните резултати от номинациите за Грами наградите, обаче, няма да ни попречат да харесваме Шийрън по-малко и сега ремиксът на Perfect e напомняне за това. Иначе новата версия на тракът е третата колаборация на певеца с Бейонсе. През 2015 двамата имаха дует по време на Global Citizen Festival. Те пяха заедно и на трибют за легендата Стиви Уондър.

Очаквайте Ед Шийрън и в новия брой на Music Point – предаването за хитовете на Америка и Великобритания. Тази седмица сме включили още Авичи с Рита Ора, Сълина Гомез, Крис Браун, Тейлър Суифт, както и трак, пробил след попадането му в реклама на телефон. В бонус микса сме заредили също корейско-американски диджей и готина дама, която в новото си EP умело смесва джаз, трап, соул, ареднби и самба. Ще ви информираме и за актуалните класации за сингли и албуми на Великобритания и Америка. Слушайте и за да научите дали Havana на Камила Кабейо и Йънг Тъг е вече пета седмица на номер едно в нашия трансатлантически чарт.

Бъдете с Music Point в петък от 8 вечерта и събота от 1 следобед по Радио София.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна