Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Ани Михайлова

Актрисата Ани Михайлова гостува в „Настроение с Лили“

Ани Михайлова ще представи в предаването своя музикален избор, който включва хитове на Нина Симон, Сезария Евора, Ленард Коен, Нора Джоунс, Ета Джеймс, Ерос Рамацоти, Нат Кинг Коул, Марк Нопфлър, Джон Маклафлин, Пако де Лусия, Шаде и много други...

публикувано на 19.04.18 в 10:30

Приятен микс от стилове в дебютния проект на Том Миш

Том Миш е млад артист и продуцент от южен Лондон – едно от културните средища на британската столица. Неговият дебютен албум Geography изобилства от лаундж вибрации. Албумът от 13 трака е продуциран и написан в домашното студио на Том, което в..

публикувано на 13.04.18 в 10:44
Наградите ще се връчат тази неделя

Всичко за предстоящите награди на Академията за кънтри музика в „Настроение с Лили“

Днес предаването е посветено на 53-те награди на кънтри академията, които ще се връчат на 15 април в Лас Вегас. Водещата ще представи номинациите в различните категории. Ще звучат хитове на Миранда Ламберт, Кийт Ърбан, Сам Хънт, Мерън Морис,..

публикувано на 12.04.18 в 10:35

La saeta, компилацията "Дилън в джаза", плюс нов албум на "Манхатън Трансфер"

Вторият априлски Слънчев джаз+ във великденската вечер припомня една от церемониалните мелодии на Страстната неделя - Саетата във версиите на Майлз Дейвис и Никълъс Пайтън, както и авторски неин прочит на Рено Гарсия-Фонс. Продължава..

обновено на 09.04.18 в 10:10

Калвин Харис и Дуа Липа с чисто нов денс трак

Две от най-познатите имена на британската сцена ни подготвят за лятото. Една целувка е достатъчна, за  да се влюбиш в мен , пее Дуа Липа в чисто новото предложение от Калвин Харис One Kiss . Песента моментално ни пренася на клубовете на открито по..

публикувано на 06.04.18 в 10:29

Песни за дъжд, буря и гръмотевици в „Настроение с Лили“

Днес ще слушаме песни за времето. През април то е променливо -  редуват се слънце, дъжд, облаци, гръмотевици, буря, синьо небе и вятър. Температурите също варират и човек не знае как да се облече. Оказва се, че за всички тези природни явления има..

публикувано на 05.04.18 в 09:28
Италианският певец и композитор Марио Бионди

Нова продукция на Якоб Бро и на нашумелия италиански круунър Марио Бионди

Първоаприлският брой на  Слънчев джаз+ , започнал в първата седмица на април 1993 г., има шеговити намигвания към нобелиста Дилан (Кийт Джарет трио от далечната 1970-а и Стенли Търънтейн малко по-късно).  И още по-шеговит прочит на станалия..

обновено на 02.04.18 в 10:24

Откровеният романтик Лаув с още един пленяващ хит

Преди да е бил в каквато и да е връзка, като тийнейджър, Лаув (Lauv) става обсебен с писането на любовни песни. Талантът му се усъвършенства докато учи в Ню Йорк Юнивърсити. Именно Ню Йорк е един от героите в песните му, които са резултат от страстта му..

публикувано на 30.03.18 в 11:04
Точка БГ

„Точка БГ“ - тази вечер в „Настроение с Лили“

Проектът за нови градски песни „Точка БГ“ пусна новия си албум "Фонтан в дъжда“, който ще бъде представен днес в предаването. Гостуват музикантите и автори на песните – Пламен Сивов, Красимир Първанов, Тодор Янкулов и Зорница Попова. Те ще..

публикувано на 29.03.18 в 09:35
Марая, когато изгряваше...

Марая Кери - "Vision of Love"

На рождения ден на Марая Кери (който е точно днес, на 27 март) в "Незабравимите" слушаме дебютния й сингъл. Годината е 1990, Марая Кери е на 23 или 24 (за нейната година на раждане има малка неяснота). Излиза първият й албум, който носи нейното име и..

обновено на 27.03.18 в 14:21