Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Много фънки и диско на предстоящия концерт на Белослава

Една слънчева певица съвсем скоро отново ще ни омагьоса с топлия си глас, а сияйното й излъчване обещава да завладее сцената и сърцата ни. На 23 ноември предстои нощ, изцяло посветена на нейно величество музиката, в своята чистота, искреност и..

публикувано на 13.11.17 в 11:00

Бах и Вивалди, плюс френски шансон в джаз идиом

Вторият ноемврийски Слънчев джаз+ започва с три от имената в току-що започналия Д'Жаз в Невер , където ще гостуваме идната седмица. Общото между трите изпълнения е класическата им основа. В началото още една композиция от последния соло пиано албум..

публикувано на 13.11.17 в 09:45

Поп и симфонични елементи съжителстват в новия трансатлантически проект на Клийн Бандит

Британското трио Клийн Бандит отново успяват да придадат съвременно звучене на инструменти, познати от класически концерти. Този път на помощ им се притичва американката Джулия Майкълс,започнала кариера в музиката като текстописец, а с тези дни – в..

публикувано на 10.11.17 в 10:34

"Настроение с Лили" - след наградите на Международната кънтри асоциация

Днес предаването "Настроение с Лили" е посветено на 51-те награди на Международната кънтри асоциация, които бяха връчени на 8 ноември в Нешвил. Ще звучат песните на победителите в различните категории, както и нови кънтри албуми на Шаная Туейн, Диркс..

публикувано на 09.11.17 в 09:09
Луи Склавис

Проекти на Марио Станчев и Лионел Мартен, на Буге Веселтофт, плюс нов диск на Луи Склавис

Слънчев джаз+ в първото си ноемврийско издание продължава представянето на участници в двата фестивала, на които за поредна есен ще има удоволствието да присъства - френския Д'Жаз в Невер и Мадридския международен джаз фестивал . Началото е с..

публикувано на 05.11.17 в 07:15
Баладата

Мощните вокали на Калид помагат на Маршмело да влезе в поп чарта

Бийтът в денс песните е определено е от значение, но предпочитаните клубни тракове се отличават с пленяващи вокали, които помагат за по-дългия срок на годност. Силните вокали гарантират и пробив отвъд клубната сцена. От тази максима се възползва..

публикувано на 03.11.17 в 10:57
Били Джоуел

Honesty - Били Джоуел

В Незабравимите ви представяме песен, която през 1979 е била номинирана за "Грами" за най-хубава песен на годината. Името й е "Honesty" (честност, искреност) и е от шестия (но първи от поредицата четири изключително успешни) албум на Били Джоуел..

публикувано на 02.11.17 в 15:18
Росица Кирилова и Масимо Гати (Massimo Gatti)

Роси Кирилова и Масимо Гати в "Настроение с Лили"

В предаването "Настроение с Лили" очаквайте интервю с певицата Росица Кирилова за предстоящия й мега концерт "35 години на сцена". Събитието е на 7 ноември в зала 1 на НДК. Роси ще разкаже как върви организацията, кои са известните гости,..

обновено на 02.11.17 в 09:06

"Симфониета София" и Джаз формация "София" почитат Деня на будителите с концерт

"Симфониета София" и Джаз формация "София" ще изнесат концерт по случай 1 ноември - Денят на народните будители. Концертът е с начален час 18:30 ч. и ще се проведе в Общински културен институт "Надежда". В програмата ще звучат български пиеси. Първата..

публикувано на 01.11.17 в 10:37
Международният джаз празник в испанската столица е през целия ноември

Мадридския джаз фест, с който преди четвърт век започна Слънчев джаз+

Октомврийските софийски джаз-фестивали отзвучават, ред е на традиционното ни гостуване в Д'Жаз Невер - Франция и връщане в Мадрид с едномесечния фестивал, с който започна преди 25 години това предаване. Документални записи на последните ни гости..

обновено на 30.10.17 в 09:31