Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Моуриньо няма да спира Ибрахимович за САЩ

Златан Ибрахимович
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на английския футболен клуб "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо заяви, че няма да прави пречки на Златан Ибрахимович, ако шведът наистина иска да продължи кариерата си в американския "Лос Анджелис Галакси". В британската преса се появиха информации, че от "Галакси" проявяват интерес към 36-годишният таран, който в момента лекува травма в коляното.
Златан не ми е казвал нищо. От медиите научавам за интереса към него. Той е в последната година на договора си, така че ако това е вярно и той иска бъдеще в друг клуб в чужбина, ние ще се опитаме да направим това възможно, а не да му правим спънки. Последното нещо, което ми е казвал Златан, е, че иска да се възстанови и да помогне на отбора, заяви Жозе Моуриньо. Португалецът обаче бе много по-категоричен в желанието си да задържи в отбора друг от играчите с изтичащ договор - полузащитника Маруан Фелайни.
Той е много важен играч за мен, чудесен професионалист и дава всичко, за да помогне на тима. От моя страна, от страна на борда на директорите и от страна на играча има желание той да остане на "Олд Трафорд", каза още Жозе Моуриньо.
Проблем засега обаче се оказва продължителността на предложения контракт. Фелайни иска 3-годишен договор, докато от "Манчестър Юнайтед" са готови да му предложат договор за само два сезона.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна