Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Каранга: При следващия ми гол няма да се радвам

Каранга се извини за жеста след гола срещу "Левски"
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга обяви, че съжалява за начина, по който е изразил радостта си след мача с „Левски“.

Голмайсторът на „армейците“ реализира победния гол за своя тим в 84-ата минута, след който демонстрира жест с рязане на глави. След мача пък Каранга си позволи да ликува с надуваем член, на който бяха вързани шалчета на Левски. За тези си провинения нападателят бе наказан да пропусне следващия мач на „червените“ в първенството.

„Още от времето, когато играех в Бразилия винаги изразявах радостта си от вкаран гол по различен начин. Това е нещо, което правя през целия си живот. Наистина се изказаха много неща за моята радост след гола ми срещу Левски, но за мен темата вече е приключена“, започна Каранга, който получи наградата за футболист №1 на 26-ия кръг на Първа лига.

„Не искам да коментирам решението за моето наказание. Просто следващия път, когато вкарам гол няма да се зарадвам, защото очевидно всичко, което правя, означава нещо. Затова оттук нататък ще внимавам и ще се концентрирам върху своите задължения на терена. Съжалявам за това, което се случи. Може би това бе плод на емоцията след мача с Левски. Извинявам се, ако съм с поведението си съм обидил някого“, каза още нападателят.

Каранга коментира и постоянните спекулации относно евентуален негов трансфер през лятото.

„Това изобщо не ми пречи. Има хора, които да се занимават с този въпрос. Както моите представители, така и клубът се грижат за мен и съм убеден, че в крайна сметка ще се стигне до решение, което да удовлетворява всички“, завърши 26-годишният футболист, цитиран от БГНЕС.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна