Eмисия новини
от 06.00 часа

Георги Василев: "Левски" играе второстепенна роля в първенството.

Георги Василев не вярва ЦСКА - София и "Левски" да пестят утре сили
Снимка: БГНЕС

"Неубедителното представяне на "Левски" не е от вчера, а е наследство от годините. Отборът затова и играе второстепенна роля в първенството". В това е убеден Георги Василев. Бившият старши-треньор на ЦСКА и "Левски" е на мнение, че и двата отбора няма да се пестят в утрешната среща. Както е известно, мачът от 30-ия кръг на Първа професионална футболна лига ЦСКА - София - "Левски" е утре на националния стадион "Васил Левски" от 18 часа и ще бъде предаван пряко по програма "Хоризонт" на Българското национално радио.

"Трудно може да се говори за фаворит в този мач. И за купата с предварителната нагласа имаше, че ЦСКА - София има психологическо предимство, но това не се оправда и "Левски" спечели първия полуфинал. Изходните позиции на двата отбора в първенството са различни. ЦСКА - София постигна добри резултати, но накрая прегоря. Предимството в момента е на страната "Лудогорец",  каза Георги Василев. Той подчерта, че представянето на "Левски" в момента не отговаря на традициите на този клуб.

"Настроението в "Левски" трябва да е много по позитивно, след като взеха глътка въздух в първия полуфинал за купата. Там нещата обаче не са решени, тъй като предстои и реванш. Отборът на ЦСКА - София допусна грешка срещу "Лудогорец" и това може да окаже влияние. Не вярвам да се откажат от борбата за титлата, но вече е много трудно да станат първи. Не мисля, че отборите ще се пестят за първенство, а ще се хвърлят за купата. Не вярвам да има и дребни сметки", добави Георги Василев. Чуйте още какво каза той:


Още от