Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вратарят на „Байерн“ се извини на феновете

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вратарят на „Байерн“ Свен Улрайх поднесе извиненията си на феновете на клуба заради кошмарната грешка, която направи при втория гол на „Реал“ в реванша между двата отбора от Шампионската лига, завършил 2:2. 

В 46-ата минута, при резултат 1:1, бившият страж на „Щутгарт“ не беше сигурен какво да направи след върнатата към него от Корентен Толисо топка и се размина с нея, а притичалият Карим Бензема безпроблемно реализира за 2:1. В крайна сметка „Реал“ се класира за финала с общ резултат 4:3, а точно грешката на Улрайх се оказа разликата между двата отбора.

"Думите не могат да опишат колко разочарован се чувствам от това отпадане. Ние отчаяно искахме да се класираме за финала и дадохме най-доброто от себе си, но аз направих ненужна грешка, която не мога да си обясня. Извинявам се на всички в отбора и на вас, феновете", написа Улрайх в профила си в "Инстаграм".

Тази вечер ще стане ясен съперникът на „Реал“ във финалния мач след срещата между „Рома“ и „Ливърпул“. Англичаните водят с 5:2 след първата среща.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна