Eмисия новини
от 01.00 часа

Митрев: Някои още не са разбрали какво е "Левски"

Божидар Митрев вярва, че "Левски" има сили да отстрани "Вадуц"
Снимка: Levski.bg

Капитанът на "Левски" Божидар Митрев бе видимо разочарован след загубата с 0:1 от "Вадуц" в първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. 

"Стартирахме по най-лошия начин сезона, но хубавото е, че има и реванш, който ще бъде на нашия стадион. Смятам, че ще се съберем и ще победим "Вадуц". Първото полувреме може би го подценихме ли, и си изпатихме. Ако беше по-класен съперник, може би на почивката щяхме да губим с по-голям резултат. Събрахме се втората част, изпуснахме няколко шанса. Не успяхме да отбележим, но показахме второто полувреме, че сме доста по-стойностния отбор“, започна Божидар Митрев. Според него дните до реванша ще бъдат тежки за всички в клуба.
"Длъжни сме да побеждаваме такива отбори за претенциите, които имаме и за целите, които сме си поставили. Коварен е резултатът - тук не бива да допускаш голове, а трябва да вкарваш. Няма проблем в отбора. Смятам, че сме доста сплотени, заедно сме, но наистина някои от играчите не знаят какво е "Левски". Още не са го разбрали. Видели са в мачове, но не са усетили какво значи за левскаря мачовете от Европа. Убеден съм, че ще се осъзнаем. Няма спорове, всичко в отбора е нормално. Всичко е платено. Затова има изисквания и очаквания, а ние днес не ги оправдахме. Имаме една седмица да го направим и съм убеден, че ще го направим“, завърши Божидар Митрев. Чуйте още от него:

Още от