Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Моуриньо за изгонения Рашфорд: Маркъс е наивно момче

Моуриньо е притеснен за предсезонната подготовка
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Бардсли е в играта от 20 години, а Маркъс е наивно момче." Така Жозе Мауриньо коментира изгонването на Маркъс Рашфорд при успеха на "Манчестър Юнайтед" с 2:0 над "Бърнли" в среща от английската Висша лига.

"При червения картон не знам какво се случи. Може да кажете, че постъпката е била наивна, но спорът беше между едно дете и много опитен мъж", каза Жозе Моуриньо. Мениджърът сподели, че начинът, по който феновете са реагирали след загубата от "Тотнъм" преди седмица, е оказал много сериозно влияние върху настроението в отбора. Тогава "червените дяволи" изиграха сравнително добър мач, но загубиха с 0:3 на "Олд Трафорд", а част от привържениците изпратиха тима с аплодисменти, като изразиха и подкрепата си към португалския мениджър.

"Мисля, че представянето ни бе много, много добро, като резултатът не го отразява. Играхме много силно като отбор, можехме да вкараме още доста голове. Крайният резултат не трябваше да е под съмнение до последната минута. Имаше много добри индивидуални представяния, но Фелаини бе ключов заедно със Смолинг и Линдельоф. Изпуснахме толкова много положения, а и Джо Харт направи важни спасявания", коментира Моуриньо днешната победа с 2:0.

Той коментира и изпуснатата дузпа от страна на Пол Погба.

"Никога не обвинявам играч за това, че е изпуснал дузпа. Обвинявам тези, които отказват да застанат на бялата точка", добави Жозе Моуриньо.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна