Eмисия новини
от 11.00 часа

Тодор Неделев обяви къде ще играе през пролетта

Тодор Неделев с наградата
Снимка: БГНЕС

"Обичам Ботев и ще играя в Ботев през пролетта". Това заяви днес звездата на тима от Пловдив Тодор Неделев. Той получи наградата си за футболист номер 1 на месец декември 2018-а година.

Неделев благодари на хората, които са гласували за него и си пожела да не бъде последната индивидуална награда, която обаче е заслуга на целия отбор. Халфът беше в центъра на много трансферни слухове тази зима, като последният споменат за него клуб беше турският Фенербахче.

"Имало е някакви обаждания, но нито аз съм говорил, нито в клуба е дошла официална оферта. Така че до лятото ще си остана в Ботев. Имаше оферта от ЦСКА София, но от изминалото лято, от това лято никой не ми е звънял от ЦСКА и Лудогорец. Ако е имало нещо, е било през миналото лято. Аз обичам Ботев, харесва ми обстановката, на този етап не мисля да сменям Ботев с друг отбор от България. Ако имам предложение от отбор от Италия или Германия, който е по-назад в класирането, и от Фенербахче, ще отида точно там. Да, турското първенство не е на нивото на Германия и Италия, но Фенербахче има много по-голяма история.

И аз обичам италианското първенство, ако аз имам такава оферта както Десподов, бих приел. Аз съм фен на италианския футбол и италианските отбори, така че Дай Боже лятото и аз да имам оферта от Италия", каза Тодор Неделев. Чуйте още от него:


Още от