Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Издирват изчезнало двегодишно дете от село Равнец

| обновено на 18.03.19 в 15:23

Стеснен е периметърът на търсене на изчезналото двегодишно дете от бургаското село Равнец. Това обяви кметът на селото Христо Колев:

"Търси се, но няма положителен резултат. Снощното претърсване на големите, далечните разстояния и днес, което се премина, там вече е безпредметно да се търси, защото и на дневна светлина се видя, че няма нищо. Стеснява се кръгът, така да се каже, да се търси".

Близо 20 часа няма следа от момченцето, което за последно е видяно в района на лозов масив около селището. То е било със свои близки на рожден ден, но към 18.00 часа е установено, че е изчезнало. Първоначално издирване са започнали родителите му. Към 19.00 часа са се включили полицаи, пожарникари и хора от селото.

Малкият Юлиян Иванов Митков е бил с бяла или светла връхна дреха с дълъг ръкав. Той има лек дефект при придвижване, изразяващ се във влачене на единия крак, съобщиха от Бургаската полиция. От там призовават гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на Юлиян, да сигнализират на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Семейството има 14 деца и от два месеца живее в Равнец, преди това е било в Кошарица.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна