Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Временно прекъсване на водоснабдяването в някои части на София

Снимка: архив

“Софийска вода" временно ще прекъсне утре водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Иван Вазов" Център, се налага спиране на водоподаването от 09. 00 до 21. 00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул."Иван Вазов".

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул."Козлодуйски бряг" с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 09. 00 до 21. 00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Чавдар войвода", ул. "Парашутист", ул. "Ястреб", ул. "Орлин", ул. "Козлодуйски бряг", ул. "Христо Ботев".

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. "Батареята" местност "Батареята" община "Кремиковци", се налага спиране на водоподаването от 09. 00 до 18. 00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на местност "Батареята".

Във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул."Коце Петров Бургов" кв. "Кумарица" гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 10. 00 до 17.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул."Коце Петров Бургов", ул. "Свещеник Юрдан Ангелов", ул. "Леярска" 1, 1А, 3, 5.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна