Eмисия новини
от часа

Кубрат Пулев обясни защо е целунал репортерка след победата си (видео)

Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че е приятел с репортерката Дженифър Равало и затова я е целунал след интервюто, която тя взе от него след победата на Кобрата над румънеца Богдан Дину.

Вчера в интернет пространството бе разпространено видео, в което се вижда как Пулев хваща за брадичката Равало и я целува по устните след интервюто. В последствие тя определи случилото се като „малко смущаващо и странно“, а в социалните мрежи се появиха доста критики за поведението на Кобрата.

„До всички мои фенове, които може би са видели как целувам репортерка след победата ми в събота. С репортерката Джени всъщност сме приятели и аз бях толкова щастлив след победата, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и приятелите ми за нашето празненство след успеха. На видеото се вижда как след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Няма нищо повече в тази случка“, написа Пулев в Инстаграм.

"Познаваме се, тя ми е приятелка и е човек, който беше с нас и преди мача, и след мача. Тя самата се присъедини към компанията ни в лобито на хотела. Не знам на кого как му се е видяло. Приятелска целувка, отделно тя самата благодари за нея, беше изненада. Всичко беше супер емоционално и беше приятелско, да", обясни боксьорът по НОВА тази сутрин от САЩ..

По света се появиха критики към българския боксьор за поведението му. Статия за случилото се публикува и британският в „Гардиън“, а част читатели на онлайн версията на вестника смятат, че действието на Кобрата не е целувка, а сексуално посегателство. Други обаче са на мнение, че нищо толкова не се е случило. Вестникът припомни случай от 2017 година на "Ролан Гарос", когато тенисистът Максим Аму целуна репортерка по време на интервю на живо. Той беше изгонен от турнира и в последствие се извини за постъпката си.

Интервюто на Равало с Кубрат ПулевОще от