Eмисия новини
от 08.00 часа

Обвиняват Кристиян Добрев за побой на мач между аматьори

Кристиян Добрев
Снимка: БГНЕС

Млад мъж е пострадал тежко след побой на терена по време на  аматьорска среща от турнир в София. Майката на пострадалото момче, което е със сериозни травми и с операция на носа, разказа за инцизента по Нова. Братът на пострадалия обвини  пред телевизията спортния директор на Септември Кристиян Добрев за побоя.

„Започна да се изнервя мачът. Започнаха подхвърляния да затворят клетката: „След мача ще ги убием. Петър Мирчев, 70-ти набор е, беше излязъл от терена преди мен, аз също бях изгонен от мача, а той ме посрещна на центъра. Целият, целият отбор връхлетя върху мен. Брат ми дойде да ми помогне и ни пребиха. Най-дейни бяха Петър Мирчев, Кристиян Добрев – той е изпълнителен директор на Септември, Руслан Недялков и Пенчо, на когото не запомних фамилията. Мен ме свалиха на земята, а след това биха и брат ми. Всичко стана много бързо”, заяви Кристиян Христов.

„Имаме охрана, но не е могла да реагира, защото всичко се е развило много бързо”, заяви Илия Ангелов, организатор на турнира. „Шестима колеги са били на терена и се опитваха да разтърват биещите се”.


Още от
Петър Чех с хокейни доспехи.

Петър Чех подписа с хокеен отбор

публикувано на 10.10.19 в 09:55